Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden linja

Turun kristillinen opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
Kansanopistot
Kauppatieteiden linja

Kauppatieteiden linja

Haaveiletko tulevaisuudessa opiskelevasi ja työskenteleväsi kaupallisella alalla? Suunnitteletko opintoja kauppakorkeakoulussa? Opisto tarjoaa Sinulle kauppatieteen perusopinnot ja valmiuksia opiskeluun korkeakoulussa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa pääset aloittamaan korkeakouluopinnot opiskelemalla kauppatieteen perusopinnot (26 op) Itä-Suomen avoimen yliopiston opintoina.

Perusopintoihin kuuluu

  • Johtamisen perusteet,
  • Markkinoinnin perusteet,
  • Laskentatoimen perusteet,
  • Rahoituksen perusteet ja
  • Oman osaamisen tuotteistaminen.

Opinnot suoritetaan verkko-opintoina, mutta opisto tarjoaa sinulle tukea opintojen suorittamiseen lähiopetuksen ja tutoroinnin kautta modernissa kouluympäristössä. Lisäksi koulutuksen aikana opiskellaan Turun avoimen yliopiston opintoina KTY Taloustieteen perusteet sekä Suomen kielen kirjallinen viestintä -kurssi.

Opintoihin kuuluu myös yritysjuridiikan, talousmatematiikan ja englannin opintoja. Opintojen aikana kerrataan lukion taloustiedon, historian ja tilastomatematiikan kurssien asiasisällöt, joihin valintakoe perustuu.

Opiskelu on kokopäiväistä ja opetusta on keskimäärin 25 tuntia viikossa.

Avoimessa yliopistossa voit suorittaa yliopisto-opintoja ja suorittaa akateemisia kursseja ilman, että olet kirjoilla yliopistossa. Olet kuitenkin kirjoilla avoimessa yliopistossa. Avoimen yliopiston opinnot eivät johda tutkintoon, mutta ne hyväksiluetaan erillisestä anomuksesta, jos haet ja pääset sisään korkeakouluun tutkinto-opiskelijaksi.

Hakeminen

Koulutukseen hakijalla tulee olla suoritettuna ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen.

Opiskelijat valitaan koulutukseen hakemuksen ja päättötodistuksen keskiarvon perusteella. Ammatillisen perustutkinnon suorittaneiden osalta valinnassa huomioidaan myös tutkinnon yhteisten opintojen (YTO opinnot, aiemmin ATTO opinnot) keskiarvo.

Hakemuksia käsitellään ja opiskelijavalintakirjeitä postitetaan heti hakuajan päättymisen jälkeen, jolloin voi myös tiedustella mahdollisia vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja.

Tutkinto / todistus

Avoimessa yliopistossa voit suorittaa yliopisto-opintoja ja suorittaa akateemisia kursseja ilman, että olet kirjoilla yliopistossa. Olet kuitenkin kirjoilla avoimessa yliopistossa. Avoimen yliopiston opinnot eivät johda tutkintoon, mutta ne hyväksiluetaan erillisestä anomuksesta, jos haet ja pääset sisään korkeakouluun tutkinto-opiskelijaksi.

Kustannukset

  • Kirjautumismaksu: 50 €. Kirjautumismaksulla korvataan opintoihin kuuluvan suomen kielen kirjallisen viestinnän kurssin avoimen yliopiston maksut.
  • Opetus: 75 € / työviikko (lounas sisältyy hintaan). Työviikkoja on 32, joten opetuksen kokonaishinta on 2400 €. Opiskelija maksaa avoimen yliopiston arvosanoista niistä säädetyt maksut. Kauppatieteen perusopintojen hinta on 220 € (yliopiston ilmoittama hintatieto).
  • Opiskelija voi anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa. Asuminen: 55 € / työviikko / 2 hengen huoneessa ja 85 € / työviikko / 1 hengen huoneessa (hinnat sisältävät aamiaisen ja päivällisen).

Opintoihin on mahdollista hakea KELA:n opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä. Vuosi Turun kristillisellä opistolla ei ole välivuosi....


Lue lisää oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun kristillinen opisto

Lustokatu 7
20380 Turku

 Näytä puhelinnumero
turunkristillinenopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

Onnellinen opiskelija
(5)
Koin kauppatieteet -linjan erittäin hyödylliseksi jatko-opintojani ajatellen: sain 38 opintopistettä hyvin arvosanoin sekä hyvät valmiudet itse pääsykokeeseen. Suosittelen!
Onnellinen opiskelija
(4)
Koulutus oli monipuolinen, jonka myötä saimme useita opintopisteitä ja valmiuksia pääsykokeita ja korkeakoulua varten. Vuosi ryhmässä antoi paljon ihania kokemuksia ja uusia ystäviä. Opettajamme olivat todella ihania ja ottivat huomioon myös kaikki omat toiveemme. Koulutus antoi paljon itsevarmuutta, uutta osaamista ja valmiuksia seuraaville sei...
Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kauppatieteiden linja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: