Sivuston käyttötapa: Mobiili

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä.

Vuosi Turun kristillisellä opistolla ei ole välivuosi. Se on erinomainen mahdollisuus miettiä tulevaisuuden valintoja, etsiä omia vahvuuksia ja saada elinikäisiä ystäviä. Se on myös mahdollisuus opiskella tehokkaasti, kehittää opiskelutaitoja ja valmentautua pääsykokeisiin.

Haluatko asua opistolla?

Opistolla on mahdollisuus asua. Yhdessä asuminen ja opiskeleminen tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden solmia uusia ystävyyssuhteita. Opistolla asutaan yhden ja kahden hengen huoneissa. Asumisoikeus yhden hengen huoneissa myönnetään vain täysi-ikäisille opiskelijoille.

Haluatko lisätietoa Turun kristillisen opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Turun kristillisen opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Turun kristilliselle opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Kauppatieteiden linja Turku
Lääketieteelliseen suuntaavat opinnot Turku
Oikeustieteen linja Turku
Psykologian ja kasvatustieteen linja Turku

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Turun kristillinen opisto

Lustokatu 7
20380 Turku

 Näytä puhelinnumero
turunkristillinenopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 29 arviointiin

Onnellinen opiskelija
Koin kauppatieteet -linjan erittäin hyödylliseksi jatko-opintojani ajatellen: sain 38 opintopistettä hyvin arvosanoin sekä hyvät valmiudet itse pääsykokeeseen. Suosittelen!
Tyytyväinen oppilas
Pienellä rahalla täysipäiväinen lukiotyylinen lääkikseen valmentava koulutus.
Onnellinen opiskelija
Koulutus oli monipuolinen, jonka myötä saimme useita opintopisteitä ja valmiuksia pääsykokeita ja korkeakoulua varten. Vuosi ryhmässä antoi paljon ihania kokemuksia ja uusia ystäviä. Opettajamme olivat todella ihania ja ottivat huomioon myös kaikki omat toiveemme. Koulutus antoi paljon itsevarmuutta, uutta osaamista ja valmiuksia seuraaville sei...
Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto täytä seuraavat tiedot: