Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto

Turun kristillinen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä.

Vuosi Turun kristillisellä opistolla ei ole välivuosi. Se on erinomainen mahdollisuus miettiä tulevaisuuden valintoja, etsiä omia vahvuuksia ja saada elinikäisiä ystäviä. Se on myös mahdollisuus opiskella tehokkaasti, kehittää opiskelutaitoja ja valmentautua pääsykokeisiin.

Haluatko asua opistolla?

Opistolla on mahdollisuus asua. Yhdessä asuminen ja opiskeleminen tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden solmia uusia ystävyyssuhteita. Opistolla asutaan yhden ja kahden hengen huoneissa. Asumisoikeus yhden hengen huoneissa myönnetään vain täysi-ikäisille opiskelijoille.

Haluatko lisätietoa Turun kristillisen opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Turun kristillisen opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Turun kristilliselle opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Kauppatieteiden linja Turku
Lääketieteelliseen suuntaavat opinnot Turku
Oikeustieteen linja Turku
Psykologian ja kasvatustieteen linja Turku

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Turun kristillinen opisto

Lustokatu 7
20380 Turku

 Näytä puhelinnumero
turunkristillinenopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 30 arviointiin

Opiskelija

Kemian ja biologian opettaja on loistava, kaikkiin kysymyksiin saatiin vastaus. Kemian ja biologian perusteet ovat nyt erittäin hyvin hallussa.

Onnellinen opiskelija

Koin kauppatieteet -linjan erittäin hyödylliseksi jatko-opintojani ajatellen: sain 38 opintopistettä hyvin arvosanoin sekä hyvät valmiudet itse pääsykokeeseen. Suosittelen!

Tyytyväinen oppilas

Pienellä rahalla täysipäiväinen lukiotyylinen lääkikseen valmentava koulutus.

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Turun kristillinen opisto täytä seuraavat tiedot: