Sivuston käyttötapa: Mobiili
Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Onnellisin opisto

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen, visuaalisen alan ja suomen kielen opetukseen erikoistunut kansanopisto sekä alueellinen kansalaisopisto. Suomen onnellisimman opiston opiskelijat ammentavat oppia elämää varten kahdella kampuksella: Kouvolan Inkeroisissa ja Haminan Jamilahdessa. 

Kouvolan kampuksella voit asua, opiskella ja viettää tiivistä opiskelijaelämää, hyödyntäen opiston tiloja aamusta iltaan. Inkeroisten taajaman palvelut uimahallista kirjastoon ja kirpparista kapakkaan ovat kävelyetäisyydellä. Asuntolassa on 18 vuoden alaikäraja.

Koulutusmahdollisuudet

Opintolinjat Kouvolan kampuksella ovat lukuvuoden ja lukukauden mittaisia ja visuaaliseen alaan keskittyviä. Ne sopivat jatko-opintoihin valmistautuville, välivuotta töistä pitäville, tai kenelle vain, joka on kiinnostunut itsensä kehittämisestä

Kutsuuko sinua kuvataide, pelisuunnittelu, valokuvaus tai joku muu luovista opintolinjoistamme? Tutustu opintotarjontaan ja hae opiskelemaan!

Valokuvaus

Digimaalaus ja konseptitaide

Kuvataide

Sarjakuva ja kuvittaminen

Someviestintä

Unity-pelimoottori

Visuaalinen viestintä

XR & Game Design

Kiinnostuitko opinnoista?

Lisätietoa oppilaitoksesta ja koulutusvaihtoehdoista saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön jolloin Kymenlaakson Opisto ottaa sinuun yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää! Löydä sinulle sopivin koulutus alla olevasta koulutuslistauksesta.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Digimaalaus ja konseptitaide Kouvola
Kuvataide Kouvola
Sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen Kouvola
Someviestintä Kouvola
Unity-pelimoottori Kouvola
Valokuvaus Kouvola
Visuaalinen viestintä Kouvola
XR & game design Kouvola

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Kymenlaakson Opisto

Marintie 9
46900 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
kymeopisto.com


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 52 arviointiin

Tuula U
Kun yritykseltäni sain aikaa kehittää itseäni valokuvaajana, etsin sopivaa paikkaa, jossa se onnistuisi. Päädyin KYME-opiston sivuille ja ilmoittauduin samoin tein. Aloittamaan pääsin keväällä 2022. Paras päätös ikinä. Kattava, napakka kooste valokuvauksesta, ja valokuvan käsittelyohjelmista ja käytännöstä. Saimme tehdä paljon ja Kari Kuukkaa i...
Näytä kokonaan
Ronja
Lämmin vastaanotto ja tiivis yhteisöllisyys opistossa tekee paikasta aivan omalaatusen ja ihana ympäristön. Opin niin paljon ja sain aivan uutta intoa harrastukseen. Kurssilla huomioitiin toiveet ja edettiin hyvällä vauhdilla, kuitenkaan jättämättä ketään jälkeen. Opistolla on myös ihan superhyvä ruoka !
Lisa
Opiskelen parhaillani vuoden 2019 valokuvauksen syyslinjalla. Nyt kun opiskelua on jo reilusti yli kuukausi takana, voin hyvillä mielin sanoa, että päätös tulla tänne opiskelemaan oli oikea ja olen jo tässä vaiheessa oppinut todella paljon. Olen itse 28-vuotias ja ollut työelämässä jo useita vuosia, joten hyppääminen takaisin opiskelijaksi jä...
Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto täytä seuraavat tiedot: