Biologia ja luonnontieteet

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Elokuussa
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot
Opettaja opettaa

Biologia ja luonnontieteet

Onko sinulla tavoitteena päästä yliopistoon opiskelemaan biologiaa, biolääketiedettä tai muita biotieteitä? Vai kiinnostaako sinua farmasia tai ehkä ravitsemustiede? Olisiko kemia juuri sinun tulevaisuuden alasi? Tie yliopistoon ja kohti unelmien alaa ei välttämättä ole suoraviivainen ja haasteita matkan varrelle varmasti osuu. Miltä sinusta kuulostaisi selkeä päivärytmi, samoista asioista kiinnostuneet opiskelukaverit, henkilökohtainen ohjaus ja kannustavat opettajat? Kaikkea tätä on Alkio-opiston biologia ja luonnontieteet linjalla. Tule rakentamaan kanssamme tie kohti tutkintoa!

Biologia ja luonnontieteet opintolinjalla pääset opiskelemaan avoimen yliopiston opintoja usealta eri alalta. Voit valita perusopintoja bio- ja ympäristötieteistä, kemiasta, ravitsemustieteistä tai farmasiasta. Näiden lisäksi voit opiskella viestintä- ja kieliopintoja, jotka kuuluvat väyläopintoihin ja yliopistotutkintoon.

Hakeminen

Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Löydät lisätietoa Alkio-opiston sivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Biologia ja luonnontieteet? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Biologia ja luonnontieteet täytä seuraavat tiedot: