Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arkkitehtuurilinja

Päivölän opisto
Yhteenveto
8 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Tarttila
Kansanopistot

Arkkitehtuurilinja

Arkkitehtuurilinja

Arkkitehtuurilinja

Arkkitehtuurin valmentavissa opinnoissa kehitetään opiskelijan valmiuksia selviytyä jatko-opintojen ennakkotehtävistä ja pääsykokeista parhaalla mahdollisella tavalla sekä kuvataiteen että matematiikan alueilla. Arkkitehtuurilinja soveltuu hyvin esimerkiksi arkkitehtuurin pääsykokeisiin valmistautuville. Voit myös korottaa ylioppilaskokeiden arvosanoja tai täydentää tutkintoasi.

Opetus on lähiopetusta n. 25 oppituntia viikossa. Opetusta voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koulutuksen sisältö

Kuvataideopinnoissa harjoitellaan perinteisiä piirtämisen, maalaamisen ja kuvanveiston tekniikoita. Lisäksi käymme läpi väri- ja sommitteluopin tehtäviä sekä taiteenfilosofian ja historian aikakausia. Opinnot koostuvat yhteisistä työpajoista sekä henkilökohtaisesta ohjauksesta pääsykoetehtävien ja oman portfolion parissa. Kaikki tehtävät tähtäävät luovuuden avautumiseen ja oman ilmaisuvoiman vahvistumiseen.

Lisäksi pääset hyödyntämään jo käsitteeksi muodostuneen matematiikkalinjan korkeatasoista opetusta. Opiskelet pääsykokeissa tarvittavaa matematiikkaa lähtötasosi mukaisesti. Lisäksi voit halutessasi valmistautua DIA-haun insinööritieteiden pääsykokeisiin tavoitteena esimerkiksi rakennustekniikan koulutusohjelma, tällöin opiskelet myös fysiikkaa.

Hakeminen ja kelpoisuus

Valmentavat opinnot on suunnattu niille arkkitehtuuriopintoihin hakeutuville, jotka haluavat parantaa mahdollisuuksiaan sekä hakutehtävissä että pääsykokeissa. Haku tapahtuu täyttämällä oppilaitoksen nettisivuilla oleva sähköinen hakulomake.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista.

Kustannukset

Arkkitehtuurin valmentavien opintojen hinta on 4240€. Kurssimaksun voi maksaa kerralla tai kahdeksassa maksuerässä (530€ / erä). Hinta sisältää opetuksen, majoituksen 2hh sekä ruokailut opiskelupäivinä. 

Materiaalikustannuksista Päivölä kustantaa osan mutta erikoismateriaalit opiskelija kustantaa itse. Opinnot kuuluvat Kelan opintotukijärjestelmän piiriin. Opintiohin saatu opintotutki ei vaikuta korkeakoulun ja yliopiston opintotukikuukausiin. Opiskelupaikka Päivölän opistossa ei muuta asemaa ensikertalaiskiintiössä jatko-opintoihin haettaessa.

Useimmat opiskelijat asuvat Päivölässä opintojen ajan. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita on rajallisesti ja niistä peritään lisämaksu. Yhden hegen huoneita kannattaa tiedustella ajoissa ennen opintojen alkua. Asumiseen sisältyy kaikki ruokailut opiskelupäivinä (maanantain aamiaisesta perjantain lounaaseen). Opiskelijoiden käytössä on langaton nettiyhteys.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Arkkitehtuurilinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto tarjoaa kattavan valikoiman opiskelumahdollisuuksia. Oli kiinnostuksesi kohteena sitten oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kauppa- ja yhteiskuntatieteet, kuvataide, arkkitehtuuri tai vaikkapa matkailu  – Päivölän valikoimasta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.  Voit suuntautua kauppatieteisiin, jolloin 60 op suorittaminen avaa väylän hakea tutkinto-opiskelijaksi suoraan...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Arkkitehtuurilinja täytä seuraavat tiedot: