Sivuston käyttötapa: Mobiili

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölä vastaa tämän päivän koulutustarpeisiin! Päivölän opisto tarjoaa kattavan valikoiman opiskelumahdollisuuksia. Oli kiinnostuksesi kohteena sitten oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kauppa- ja yhteiskuntatieteet, kuvataide tai arkkitehtuuri – Päivölän valikoimasta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon. 

Voit suuntautua kauppatieteisiin, jolloin 60 op suorittaminen avaa väylän hakea tutkinto-opiskelijaksi suoraan yliopistoon ilman pääsykokeita. Oikeustieteen linjalta saat hyvät valmiudet oikeus- tai hallintotieteisiin ja luonnontiedelinja valmistaa lääketieteen ja teknis-tieteellisiin pääsykokeisiin ja jatko-opintoihin. Kuvataidelinjalla voit suorittaa avoimen yliopiston perus- ja aineopintoja tai täydentää aiempaa ammattiosaamistasi, sekä valmentautua jatko-opintoihin kuvataiteen tai arkkitehtuurin alueelle. Matematiikkalinjalla voit yhdistää opintoihin ylioppilastutkinnon suorittamisen, matematiikan opiskelun ja työharjoittelun ohjelmistoprojektien parissa.

Päivölän opisto on erikoistunut tiedeaineisiin ja toimii yhteistyössä Suomen eri yliopistojen kanssa. Mikäli oma alasi on vielä harkinnassa tai haluat valmentautua vaikkapa kevään pääsykokeisiin, kannattaa tutustua Päivölän tarjontaan. Opinnot antavat valmiuksia jatko-opintoihin sekä työelämässä etenemiseen. Päivölän opisto tekee yhteistyötä yliopistojen, lukioiden ja yritysten kanssa.

Oppimista opiskelijoita ajatellen

Päivölän opistossa opiskelu tähtää oman osaamistason kasvattamiseen sekä hyvien valmiuksien hankkimiseen jatko-opintoja, pääsykokeita sekä työelämää ajatellen. 

Päivölän opisto on yksityinen, puolueeton ja riippumaton oppilaitos. Päivölän opisto on profiloitunut tiedeaineisiin, joissa opetus täyttää korkeakoulutason vaatimukset. Päivölän opisto on yhteistyössä Suomen eri yliopistojen kanssa luonut erittäin onnistuneet koulutus- ja opetussuunnitelmat, joiden avulla turhia välivuosia ei tule. Hyväksiluettavien opintopisteiden ansiosta opiskeluaika yliopistossa lyhenee huomattavasti.

Kaikki opinnot ovat opintotukijärjestelmän piirissä ja saatu opintotuki ei vaikuta yliopiston tai korkeakoulun opintotukikuukausiin. Opiskelupaikka Päivölän opistossa ei muuta asemaa ensikertalaiskiintiössä jatko-opintoihin haettaessa.

Haluatko lisätietoa Päivölän opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Päivölän opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Päivölän opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liiittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Arkkitehtuurilinja Valkeakoski
Kauppatieteen linja Valkeakoski
Kesälukio Valkeakoski
Kuvataidelinja Valkeakoski
Kyberliiketoiminnan linja Valkeakoski
Luonnontiedelinja Valkeakoski
Matematiikkalinja Valkeakoski
Oikeustieteen linja Valkeakoski
Oikeustieteen valintakokeeseen valmentava kurssi Valkeakoski
Yhteiskunta-alan linja Valkeakoski

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 8 arviointiin

Antti
(5)
Tarttilan amiksesta amk:hon tekee sen, minkä sanoo. Peruskoulun taidoilla lähdin ja valmennuksen jälkeen amikseen pääsin. Oppimista testataan henkilökohtaisesti ja opetusta tehdään koko ajan osaamistaso huomioiden. Jarkko on huipputyyppi ja opettajana enemmän kuin erinomainen. Tarttilassa saa elämänsä muutenkin reilaan. Säännöllinen rytmi...
Näytä kokonaan
inkkari
(5)
päivöliini24
(5)
Opetus Päivölässä on laadukasta ja erinomaista. Opettajat ovat mukavia ja voit luoda heihin tuttavalliset välit. Asuminen ja ilmapiiri ovat vallan mainiot ja ruoka hyvää. Löydät Päivölästä hyviä ystäviä! Tilat ovat viihtyisät. Työmahdollisuudet ovat todella hyvät! Päivölä on täyttänyt odotukseni ja ne ovat myös ylittyneet.
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Päivölän opisto täytä seuraavat tiedot: