Sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutiskirjeet

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

studentum.fi tarjoaa mielenkiintoisia koulutusuutisia opiskeluvalintaansa harkitseville! Studentumin kansanopistoja käsittelevä uutiskirje sisältää tietoa opintolinjoista, kansanopisto-opinnoista sekä haussa olevista linjoista.

Uutiskirje sisältää uutta ja ajankohtaista tietoa, kuten muun muassa vinkkejä uusista koulutuksista, koulutusarvosteluja sekä ammattien esittelyjä.

» Uutiskirjeen tilaajaksi

Kesä 2019Kesän 2019 kansanopistokirje

Kansanopistossa voit valmistautua jatko-opintoihin. Jos haluat kehittää omia taitojasi, onnistuu se myös kansanopistossa!

Jäikö opiskelupaikka saamatta, haluaisitko opiskella jotain uutta tai kehittää omia taitojasi? Suomessa on kymmeniä kansanopistoja, joissa järjestetään laadukasta opetusta. 

Kansanopistoista löydät juuri omaan tilanteeseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi sopivan koulutuksen, tutustu rohkeasti vaihtoehtoihin!

» Lue lisää!

Kesä 2018

Kansanopistosta nostetta jatko-opintoihin ja mukavia muistoja loppuelämäksi!

Kansanopisto on oiva vaihtoehto esimerkiksi lukio-opintojen jälkeen, tai jos olet vielä epävarma tulevaisuuden koulutusalastasi. Kansanopistot tarjoavat laajan kirjon erilaisia opintolinjoja, joilla voit kehittää omia vahvuuksiasi ja osaamistasi sekä saada hyviä ystäviä vaikka loppuiäksi.

Kansanopistossa saat hyvät valmiudet tulevaisuuttasi varten. Uutiskirjeestämme löydät lisää vinkkejä opintolinjoista ja opintoihin hakeutumisesta!

» Lue lisää!


Kesä 2017

Lähde kansanopistoon ja skippaa välivuosi

Kansanopistoissa starttaa koko lukuvuoden kestävät opintolinjat, jotka tarjoavat mielenkiintoisia vaihtoehtoja opinnoista kiinnostuneille. Lukuvuoden aikana voit valmistautua pääsykokeisiin, hankkia kavereita sekä saada unohtumattomia kokemuksia.

Kansanopistot ovat erinomainen vaihtoehto jatko-opintoja ajatellen!

» Lue lisää!