Studentstory: Heidi

”Kiinnostuin sosiaalipsykologiasta opiskellessani oikeastaan psykologian pääsykokeisiin. Olin saanut sosiaalipsykan pääsykoekirjan lukiostipendinä, ja ajattelin lukea sen muun materiaalin mukana." Lue lisää!

Kiinnostaako sosiaalipsykologia ja sosiaalitieteet? Lue Heidin, 23, Studentstory sosiaalipsykologian opiskelusta Helsingin Yliopistossa! 

Julkaistu 13.4.2017

Heidi

”Kiinnostuin sosiaalipsykologiasta opiskellessani oikeastaan psykologian pääsykokeisiin. Olin saanut sosiaalipsykan pääsykoekirjan lukiostipendinä, ja ajattelin lukea sen muun materiaalin mukana. Pidin kirjan teemoja heti mielenkiintoisina, ja siitä tiesin, että oma alani oli löytynyt. Sosiaalipsykan opinnot ovat täyttäneet kaikki odotukseni, ja on ollut jännää huomata, että opiskelemiamme ilmiöitä voi nyt bongailla ja tutkia itsekin arjen tilanteissa. Alamme opiskelijayhteisö on todella tiivis ja valtiotieteiden tiedekunnassa on tosi rento meininki. Täältä löytyy opiskelijoita ihan joka lähtöön ja kaikki löytävät kyllä varmasti oman paikkansa. Opintojen ohessa työskentelen rekrytoinnissa, ja tulevaisuudessa tähtään ehkä toimimaan enemmän henkilöstökehittämisen parissa.”

» Tutustu sosiaalialan koulutuksiin

» Tutustu myös muiden opiskelijoiden Studentstoryihin


Mainokset