Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
 

Ranskan kieli -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Kansainvälistyvässä maailmassa myös ranskan kielen ja kulttuurin tunteminen on tärkeää. Tänä päivänä useimmat joutuvat tilanteisiin, joissa tarvitaan vieraiden kielten osaamista. Ranska on englannin ohella Euroopan unionin pääasiallinen työ- ja neuvottelukieli.

Ranska on virallinen kieli Ranskan lisäksi Belgiassa, Sveitsissä, Monacossa, Luxemburgissa ja Kanadassa. Ranska on virallinen tai väestön pääasiallinen yhteinen kieli useassa Afrikan valtiossa, esimerkiksi Algeriassa, Marokossa ja Tunisiassa.

Ranskan kielen opiskelu Suomessa

Ranskan kieltä voi opiskella Suomessa aina kansanopistoista yliopistotasolle. Yliopistoissa ja korkeakouluissa ranskaa voi opiskella joko pääaineena tai sivuaineena, oppilaitoksesta riippuen. Ranskan kielen pääaineopintojen tavoitteena on saavuttaa sellaiset tiedot ja taidot ranskan nykykielessä, joiden hallintaa edellytetään erilaisissa korkeatasoisissa kielipalvelutehtävissä ja opettajan ammatissa.

Ranskan kieli sopii hyvin myös sivuaineeksi kaikkien tiedekuntien opiskelijoille. Sivuainekoko­naisuus muodostuu useimmiten kielitaidon, kielitiedon, kääntämisen, kulttuurin ja maantuntemuksen opinnoista. Yllä olevasta hakupalvelusta löydät lisäksi Ranskaan suuntautuvat kielimatkat. Onnea oman koulutuksesi löytämiseen!

Ranskan kielen opiskelu

Vertaile koulutuksia