Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailu & Palvelu - matkailukoulutus, turismikoulutus, palvelualan koulutus

Matkailu & Palvelu - matkailukoulutus, turismikoulutus, palvelualan koulutus

Matkailu & Palvelu

Matkailun ja palvelujen alalla työskentely on sekä jännittävää että sosiaalista ja sopii sinulle joka haluat hauskan ja vaihtelevan työn. Matkailu onkin monen matkustelua rakastavan unelma-ala. Alalla löytyy useita koulutusvaihtoehtoja lyhyemmistä koulutuksista kansanopistoissa aina viisivuotiseen matkailututkimuksen koulutukseen Lapin yliopistossa.

Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
Koulutukset Paikkakunta Oppilaitokset
Matkaopaskoulu Tarttila Päivölän opisto
Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
 

Matkailu & Palvelu - matkailukoulutus, turismikoulutus, palvelualan koulutus -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Matkailun ja palvelun alalla on tarjottavana monipuolisia työtehtäviä. Matkailualalla työskennellessä pääsee tekemisiin sekä kotimaisten että ulkomaalaisten matkailijoiden kanssa, joten hyvä asiakaspalvelutaito ja kulttuurien tuntemus ovat tarpeen. Matkailualalla toimivien yhteisenä tavoitteena on unohtumattomien elämysten tarjoaminen.

Matkailu- ja palvelualan työskentelyvaihtoehtoja ovat mm. matkatoimisto-, liikenne-, majoitus- ja ravitsemispalvelut. Matkailualan peruskoulutusta on mahdollista suorittaa sekä toisella asteella että ammattikorkeakoulutasolla. Korkeakoulutasoiseen koulutukseen pääsyvaatimuksena on toisen asteen tutkinto joko lukiossa tai ammattikoulussa.

Vertaile koulutuksia