Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
 

Kiinan kieli -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Kiina on nouseva talousmahti. Kiinan kielen ja kulttuurin tuntemusta on korostettu jo vuosien ajan kansainvälisessä liiketoiminnassa. Kiinassa asuu 1.3 miljardia asukasta. Kansoja on 56, joista jokaisella on oma kieli, valtakieli ja murteita. Suurin kansa on Han. Han-kansaa asuu eniten Pohjois-Kiinassa, mutta myös muilla alueilla. Kiinan kieli on peruskieliopiltaan erittäin yksinkertainen kieli. Kiinan sanoja ei taivuteta lainkaan, edes aikamuotoja tai monikkoja ei sellaisenaan ole. Sen sijaan sanajärjestys on oleellinen.

Kiinan kieli on Englannin jälkeen Internetin toiseksi yleisimmin käytetty kieli! Kiinan kieli on monien mielestä vaativa opiskeltava  erikoisen ääntämistavan ja merkkijärjestelmän takia. Maailman suurimman kielen opiskelu on kuitenkin lähes välttämätöntä, jos Kiinassa aikoo toimia.

Japanin kieltä voi opiskella Suomessa opiskella monilla paikkakunnilla useissa eri oppilaitoksissa kurssimuotoisesti. Tarkempia tietoja kursseista saa parhaiten ottamalla suoraan yhteyttä kouluihin. Koulutusohjelmia ja yksittäisiä kursseja järjestetään aina kansanopistoista yliopistotasolle.

Yksityisissä kouluissa voit opiskella Kiinan kieltä joko ryhmässä tai yksityisesi. Ennen kursseja kielikoulut järjestävät usein kielikokeen, joka selvittää millä tasolla opiskelijat ovat. Kielikokeet tai ts. kielitaitoarviot ovat yleensä luokiteltu eurooppalaisen tasoasteikon avulla.

Kiinan kieltä on mahdollista opiskella myös Kiinassa. Useat kielikoulut järjestävät lyhyempiä ja pidempiä matkoja Kiinaan, jolloin opiskelijat tutustuvat kieleen ja kulttuuriin paikan päällä. Suosituimmat kaupungit kielen opiskeluun ovat Peking ja Shanghai. Opiskellessasi kiinaa Pekingissä voit käydä historiallisissa paikoissa kuten Kielletyssä Kaupungissa ja Summer Palacessa. Peking mielletään usein kiinan kulttuurin, tieteen ja politiikan keskukseksi. Jos opiskelet kiinaa Shanghaissa, pääset näkemään tämän huimaa vauhtia kasvavan suurkaupungin monet kontrastit.

Vertaile koulutuksia