Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustieteen peruslinja

Voionmaan koulutuskeskus
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Video

Voionmaan koulutuskeskuksen elokuva-alan opiskelijoiden koululle tekemä mainos opiskelijahakua varten. Kevät 2021.

Kasvatustieteen peruslinja

Opiskelemalla kasvatustieteen linjalla Voionmaan koulutuskeskuksessa saat laaja-alaisen kuvan kasvatustieteen yliopisto-opinnoista, työkentästä sekä valmiuksia jatko-opintoihin.

Opiskelu on vaativaa, mutta yhteisöllistä ja kannustavaa. Lähiopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä työtä vaativia tehtäviä, lukupiirejä ja ryhmätöitä sekä osallistumista avoimen yliopiston luennoille ja pienryhmiin. Linjalla tehdään myös alaan liittyviä työelämävierailuja sekä tuetaan opiskelua yhteisillä virkistyspäivillä.

Haemme opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita kasvatuksesta ja oppimisesta, valmiita haastamaan itseään sekä kehittämään omia ajattelun ja oppimaan oppimisen taitojaan. Opinnot edellyttävät myös kykyä sekä itsenäiseen että parin tai ryhmän kanssa työskentelyyn.

Kasvatustieteen kenttä on laaja ja inhimillisenä toimintana kasvatus, oppiminen ja opettaminen koskettavat yhteiskunnan kaikkia tasoja ja jokapäiväistä elämäämme monin tavoin. Opinnoissa alaa lähestytäänkin laaja-alaisesti tutustuen erilaisiin ammatteihin ja ympäristöihin, joissa kasvatustieteilijöitä työskentelee. Työelämään saadaan kosketusta vierailujen sekä vierailevien asiantuntijoiden kautta. Tarkoituksena on tutustuttaa opiskelija kasvatusalan monenlaisiin mahdollisuuksiin, merkityksiin ja yhteiskunnallisiin kytköksiin.

Koulutuksen sisältö

Kasvatustieteen linjan opetus koostuu orientaatiosta, akateemisten opiskelutaitojen vahvistamisesta, avoimen yliopiston opinnoista ja niiden tukemisesta, työelämävierailuista sekä opintojen ohjauksesta ja muusta alan opintoihin hakeutumista tukevasta toiminnasta. Näiden lisäksi linjan opetukseen kuuluu yhteisiä virkistyspäiviä.

Tutustut yliopiston opetustapoihin luennoista verkko-opiskeluun, kehität opinnoissa vaadittuja lukemisen, kirjoittamisen ja argumentoinnin taitojasi, opit tiedonhakukäytäntöjä sekä kehität opiskelutekniikoitasi. Tiiviin yhdessä tekemisen kautta opit myös ryhmätyöskentelytaitoja ja saat itsevarmuutta esiintymiseen ja omien ajatusten esittämiseen niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tuemme yksilöllisesti tulevaisuuden suunnitelmiasi henkilökohtaisella ohjauksella sekä huomioimme mahdolliset toiveesi esimerkiksi opintoihin liittyvien vierailujen ja vierailijoiden suhteen. Toteutamme opintojen aikana myös kasvatustiedettä käytäntöön kytkevän opiskelijalähtöisen projektin.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena Voionmaan koulutuskeskuksen medialinjoille ovat 18 vuoden ikä ja kiinnostus alaan. Aikaisempaa työkokemusta tai opintoja ei vaadita.

Kysy hakuajoista ja hakemisesta Voionmaan koulutuskeskukselta.

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteen peruslinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Voionmaan koulutuskeskus

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta, hallintotieteistä, yhteiskuntatutkimuksesta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Voionmaan koulutuskeskus

TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.voio.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Alina Kokkonen
(5)
Hyvää ja selkeää opetusta. Monipuolisia opetusmenetelmiä ja ihana motivoiva, oppilaitaan tukeva ja tsemppaava opettaja.
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatustieteen peruslinja täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: