Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Pituus 23.8.2021 - 20.5.2022
suomi
Opintotukikelpoinen
23.8.2021
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Paimio
Kansanopistot

Tanssilinja

Tanssilinjan tavoitteena on antaa opiskelijalle vahva pohjatieto tanssista ja liikunnasta. Koulutus toimii hyvänä pohjana haettaessa esim. liikunta-alalle opiskelemaan, tanssi- tai ryhmäliikunnan lisenssiohjaajaksi, liikuntaneuvojaksi tai personal traineriksi.

Tanssilinjalla kehitetään omaa persoonallista ilmaisukykyä ja harjoitellaan liikekielen tuottamista omalla keholla. Opetus on käytännönläheistä ja tunneilla harjoitellaan mm. koreografian tekoa ja omien tuntien rakentamista näytetuntien kautta. Opiskelija harjoittelee tanssi- ja ryhmätuntien ohjausta ja kehittää omaa osaamistaan. Koulutuksessa käydään laajasti läpi tanssityylejä, rytmiikkaa, laskuja, tekniikkaa ja teoriaa. Linjalla tutustutaan myös showtanssin kilpailutoimintaan Suomessa ja mahdollisuuksien mukaan käydään SM-kilpailuissa katsomassa ja tutustumassa konkreettisesti kilpa- ja valmennustoimintaan.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tanssilinjalla on vahva painotus anatomiassa, funktionaalisessa anatomiassa, yksilöllisen kehon liikekielen tarkastelussa sekä kehonhuollossa. Opiskelijat pääsevät tutustumaan ja opiskelemaan kehonhuoltoa joogan avulla. Tavoitteena on oppia pitämään oma instrumentti terveenä, jotta loukkaantumisilta vältyttäisiin. Koulutuksessa perehdytään myös ravintoasioihin.

Lisäksi opiskelija saa maskeeraus- ja esiintymiskoulutusta erilaisten harjoittelujen ja produktioiden kautta. Opiskelija saa tietoa, miten toimia freelancerinä ja yrittäjänä liikunnan ja tanssin kentällä. Opiskelija saa koulutusta brändäyksestä, markkinoinnista sekä imagon luomisesta. Tanssilinjalla pidetään promootiopäivä, jossa harjoitellaan kuvauksia ja kuvattavana olemista.

Linja sopii kaikille liikunnasta ja tanssista kiinnostuneille sekä henkilöille, jotka haluaisivat työskennellä tai jatkokouluttautua liikunnan ja urheilun parissa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvällä hakulomakkeella. Hakemuksen voit täyttää opiston verkkosivuilla ja lähettää sähköpostin liitetiedostona tai suoraan lomakkeella nettisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

550 €/kk sis. majoituksen (2hh) sekä lounaan opiskelupäivinä (lisähinta 1hh 156€/kk)
100 €/vko ilman majoitusta.

Tapahtumamatkoista ja esim. omien studiokuvien lunastamisesta saattaa aiheutua lisäkustannusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tanssilinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Haaveiletko kulttuurialan töistä? Varsinais-Suomen Kansanopiston vuoden mittaiset koulutukset antavat hyvän pohjan kulttuurialan jatko-opintoihin.

Vuonna 1899 perustettu Varsinais-Suomen Kansanopisto on Varsinais-Suomen Aikuiskoulutussäätiön ylläpitämä yksityinen oppilaitos Paimiossa. Opiston arvot perustuvat humanismiin, ekologisuuteen sekä kansainvälisyyteen. Varsinais-Suomen Kansanopisto tarjoaa lukuvuoden mittaisia opintolinjoja,jotka  tarjoavat valmentavaa ja jatko-opintoihin tähtäävää koulutusta kulttuurialalta. Linjoilla voit valmistautua jatko-opintoihin ja vähintään lukuvuoden mittaisesta...


Lue lisää oppilaitoksesta Varsinais-Suomen Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Vistantie 37
21530 Paimio

 Näytä puhelinnumero
www.vsko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tanssilinja täytä seuraavat tiedot: