Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teatteri-ilmaisun linja

Työväen Akatemia
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Kauniainen
Kansanopistot

Teatteri-ilmaisun linja

Teatteri-ilmaisu

Teatteri-ilmaisun linja

Teatteri-ilmaisun opinnot sopivat teatteri-ilmaisun ohjaamisesta ja näyttelijäntyöstä kiinnostuneille. Opinnot ovat myös erinomainen väylä, jos olet hakemassa alan korkeakouluopintoihin Suomessa tai ulkomailla.

Vuoden aikana opiskelet täysipainoisesti teatteri-ilmaisun ohjaamisen ja näyttelijäntyön kursseja. Teet lukuvuoden aikana ryhmätyölähtöisiä esityksiä. Opiskelet pääosin suomeksi, mutta opetusta on tarjolla myös englanniksi. Voit halutessasi ottaa osaa Skotlannin opintomatkaan, jolloin tutustut paikallisiin teatterikouluihin. Osan opinnoista suoritat Turun ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n, osan Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun avoimen yliopiston opintoina.

Kurssitarjonta on monipuolista ja sisältää mm. ohjaamista, dramaturgiaa, näyttelijäntyötä, teatterityöpajoja, forum-teatteria, devisingia ja teatterihistoriaa.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Teatteri-ilmaisun linjan haku lukuvuoden 2019–2020 opintoihin on käynnissä ja päättyy 23.5.2019. Valintakoe järjestetään 27.5.–29.5.2019. Jos paikkoja jää, täydennyshaku järjestetään ja se päättyy 27.6.2019. Täydennyshaun valintakoe pidetään viikolla 27.

Kustannukset

Työväen akatemiassa voit opiskella edullisesti ja tehokkaasti koko lukuvuoden. Opintomaksu lukuvuonna 2019–2020 on 2790 €. Se maksetaan neljässä erässä tai yhdessä erässä. Yhdessä erässä maksaessa saa alennusta 100 euroa. Syyslukukaudella on 17 opiskeluviikkoa, kevätlukukaudella 20 opiskeluviikkoa.

Opintomaksuun sisältyy 20 opintopisteen verran yliopisto-opintoja ja 12 opintopisteen verran Turun avoimen AMK:n sekä rajoittamattomasti yliopisto-opintoja tukevaa Akatemian omaa opetusta. Lisäksi hintaan sisältyy vakuutus, atk-, media- ja monistemateriaali sekä tietokoneen @- tai A-ajokortti (TIEKE). Toisen lukuvuoden opintomaksu on (80 %) ensimmäisen vuoden opintomaksusta. Teatterilinjan 2. vuoden opintomaksu on 80% ensimmäisen vuoden opintomaksusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teatteri-ilmaisun linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...


Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työväen Akatemia

Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero
www.akatemia.org

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Teatteri-ilmaisun linja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: