Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teatteri-ilmaisun linja

Työväen Akatemia
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
23.8.2021
Viimeinen hakuaika: 6.8.2021
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kauniainen
Kansanopistot
Teatteri-ilmaisun linja

Teatteri-ilmaisun linja

Teatteri-ilmaisun opinnot sopivat teatteri-ilmaisun ohjaamisesta ja näyttelijäntyöstä kiinnostuneille. Ne sopivat sinulle, jos olet hakemassa alan korkeakouluopintoihin Suomessa tai ulkomailla. Vuoden aikana opiskelet täysipainoisesti teatteri-ilmaisun ohjaamisen ja näyttelijäntyön kursseja. Teet lukuvuoden aikana ryhmätyölähtöisiä esityksiä, joissa opitaan ohjaamisesta, käsikirjoittamisesta ja näyttelijäntyöstä.

Opiskelet pääosin suomeksi, mutta opetusta on tarjolla myös englanniksi. Voit halutessasi ottaa osaa Skotlannin opintomatkaan, jolloin tutustut paikallisiin teatterikouluihin. Osan opinnoista suoritat Turun ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n, osan Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun avoimen yliopiston opintoina.

Koulutuksen tavoitteet

Opintovuoden tarkoituksena on haastaa opiskelija tielle, jonka toisessa päässä on alan jatko-opinnot suomalaisissa ja ulkomaisissa alan korkeakouluissa. Muissa opinnoissa voit halutessasi hankkia tietoa esimerkiksi teatterin markkinoinnista tai tutustua opintomatkalla teatterikoulutukseen Skotlannissa.

Teatteritoiminnan opiskelijamme ovat jatkaneet opintojaan esimerkiksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa, Tampereen Yliopiston Näyttelijäntyön laitoksella, Lahden Musiikki- ja draamainstituutissa, Metropolian, Turun ja Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulujen teatteri-ilmaisun ohjaaja -koulutuksissa sekä ulkomaisissa alan oppilaitoksissa kuten Royal Birmingham Conservatoire.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kustannukset

Opiskelu Työväen Akatemiassa on maksullista. Kysy lisätietoa opintomaksuista suoraan oppilaitokselta.

Opiskelu Työväen Akatemiassa on päätoimista, joten se oikeuttaa Kelan opintotukeen. Kansanopistot kuuluvat toisen asteen opintotuen piiriin. Toisen asteen opintotuki ei vähennä tulevia korkeakouluopintojasi varten myönnettäviä opintotukikuukausia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teatteri-ilmaisun linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...


Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työväen Akatemia

Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero
www.akatemia.org

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Teatteri-ilmaisun linja täytä seuraavat tiedot: