Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustieteen linja

Työväen Akatemia
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
23.8.2021
Viimeinen hakuaika: 6.8.2021
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kauniainen
Kansanopistot
Kasvatustieteen linja

Kasvatustieteen linja

Kiinnostaako kasvatustieteen opinnot? Onko ammattihaaveena luokanopettaja tai lastentarhanopettaja? Kasvatusalan hallinnon osaaja? Varhaiskasvatukseen tai lastensuojeluun erikoistuva sosionomi?

Kasvatustieteen opintojen sisältö

Kasvatustieteen opinnot Akatemiassa valmentaa sinut yliopistoon. Tarjoamme kasvatustieteen perusopinnot 25 op Jyväskylän yliopiston sekä erityispedagogiikan perusopinnot (25 op). Opinnot hyväksiluetaan kaikissa yliopistoissa.

Kasvatustieteen opintojen sivuaineiksi voit valita esimerkiksi yliopistojen pakollisetkieli- ja viestintäopinnot: englanti, toinen kotimainen, tieteellinen kirjoittaminen sekä puheviestintä. Voit myös valita opettajan työtä tukevat erityispedagogiikan opinnot (15 op) sekä tilastotieteen valmennusohjelman.

Kasvatustieteen opinnot sopivat myös sinulle, joka haluat tulevaisuudessa suuntautua aineenopettajaksi tai haluat vahvistaa osaamistasi oppimisen ja muutoksen ohjaamisen monipuolisilla aloilla.

Persoonallisuustestit ja itsetuntemus

Saat tukea ammatinvalintaasi ja kehität itsetuntemustasi lukuisten persoonallisuus- ja kykytestien avulla. Tarvittaessa voit osallistua myös laillistetun psykologin tarjoamaan uraohjaukseen.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kustannukset

Opiskelu Työväen Akatemiassa on maksullista. Kysy lisätietoa opintomaksuista suoraan oppilaitokselta.

Opiskelu Työväen Akatemiassa on päätoimista, joten se oikeuttaa Kelan opintotukeen. Kansanopistot kuuluvat toisen asteen opintotuen piiriin. Toisen asteen opintotuki ei vähennä tulevia korkeakouluopintojasi varten myönnettäviä opintotukikuukausia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...


Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työväen Akatemia

Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero
www.akatemia.org

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatustieteen linja täytä seuraavat tiedot: