Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustieteen linja

Työväen Akatemia
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
marker Hakuaika käynnissä
   
Päiväopinnot
Kauniainen
Kansanopistot

Kasvatustieteen linja

Kasvatustieteen linja

Kasvatustieteen linja

Ammattihaaveena luokanopettaja tai lastentarhanopettaja? Kasvatusalan hallinnon osaaja? Varhaiskasvatukseen tai lastensuojeluun erikoistuva sosionomi?

Kasvatustieteen opiskelu Akatemiassa valmentaa sinut yliopistoon. Tarjoamme kasvatustieteen perusopinnot 25 op Jyväskylän yliopiston sekä didaktiikan opinnot 7 op Helsingin luokanopettajakoulutuksen tutkintovaatimusten mukaan. Opinnot hyväksiluetaan kaikissa yliopistoissa.

Kasvatustieteen opintojen sivuaineiksi voit valita esimerkiksi yliopistojen pakolliset kieli- ja viestintäopinnot: englanti, toinen kotimainen, tieteellinen kirjoittaminen sekä puheviestintä. Voit myös valita opettajan työtä tukevat erityispedagogiikan opinnot (17 op) sekä psykologian opinnot (10 op).

Kasvatustieteen opinnot sopivat myös sinulle, joka haluat tulevaisuudessa suuntautua aineenopettajaksi tai haluat vahvistaa osaamistasi oppimisen ja muutoksen ohjaamisen monipuolisilla aloilla.

Saat tukea ammatinvalintaasi ja kehität itsetuntemustasi lukuisten persoonallisuus- ja kykytestien avulla. Tarvittaessa voit osallistua myös laillistetun psykologin tarjoamaan uraohjaukseen.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kustannukset

Opintomaksu lukuvuonna 2018-19 on 2490 € / lukuvuosi. Se maksetaan neljässä erässä tai yhdessä erässä. Yhdessä erässä maksaessa saa alennusta 100 euroa ja opintomaksu on tällöin 2390 euroa. Syyslukukaudella on 17 opiskeluviikkoa, kevätlukukaudella 20 opiskeluviikkoa.

Opintomaksuun sisältyy jopa 50 opintopisteen verran yliopisto-opintoja sekä rajoittamattomasti yliopisto-opintoja tukevaa Akatemian omaa opetusta. Lisäksi hintaan sisältyy vakuutus, atk-, media- ja monistemateriaali sekä tietokoneen @- tai A-ajokortti (TIEKE).

Toisen lukuvuoden opiskelijan maksu on hieman yli puolet (60%) normaalista opiskelijamaksusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...


Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työväen Akatemia

Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero
www.akatemia.org

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatustieteen linja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: