Kansanopistot
Ei arviointeja

Bio- ja ympäristötieteet

Työväen Akatemia, paikassa Kauniainen
Pituus
1 lukukausi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
1 lukukausi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Bio- ja ympäristötieteet

Bio- ja ympäristötieteet

Oletko kiinnostunut biologian, kemian tai biolääketieteen opiskelusta. Oletko huolissasi ympäristön tilasta ja haluaisit ymmärtää paremmin ympäristön tilaan vaikuttavia mekanismeja? Onko tavoitteenasi korottaa lukion kemian, fysiikan ja biologian arvosanoja?

Opintojen sisältö

Biologia ja ympäristötieteiden linjalla opiskelet lukuvuoden ajan biologiaa, ympäristötieteitä, kemiaa, fysiikkaa ja ihmisen hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä. Opintojen keskiössä yliopiston bio- ja ympäristötieteiden perusopinnot, jotka tarjoavat perustiedot biologiasta ja ympäristötieteistä. Bio- ja ympäristötieteissä perehdytään elämän perusedellytyksiin, luonnon monimuotoisuuteen, kestävään kehitykseen, ympäristöongelmiin liittyviin kysymyksiin. Tarkastelu rakentuu solutasolta aina  koko ekosysteemiin.

Opinnot soveltuvat myös biologian ja lääketieteen tutkintoon tähtääville, luontoharrastajille, opettajille sekä ympäristönsuojelun parissa työskenteleville. Opinnot tarjoavat hyvät lähtökohdat luonnontieteiden opiskelulle yliopistossa. Bio- ja ympäristötieteiden perusopintojen lisäksi lukuvuoden aikana voi kerrata lukion fysiikan, biologian ja kemian laajan oppimäärän sisällöt (Lääketieteen opinnot). Lisäksi kerrataan pääsykoiden kannalta keskeiset matematiikan taidot ja laskurutiinit. Näin bio- ja ympäristötieteiden linjalla  opiskelu tukee myös syksyn ja kevään ylioppilaskirjoituksiin valmentautumista, jos tavoitteenasi on korottaa fysiikan, kemian ja biologian arvosanoja. Bio- ja ympäristötieteiden opinnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden tavoitella opiskelupaikkaa myös avoimessa väylässä. Lukuvuosi kokonaisuudessaan valmistaa sinua kevään valintakokeisiin. 

Avoin yliopisto opinnot

  • Bio - ja ympäristötieteet 25 op
  • Liikunta ja hyvinvointiosaaminen 15 op
  • Kemia 5 op
  • Kieli- ja viestintäopinnot 15 op

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kustannukset

Opiskelu Työväen Akatemiassa on maksullista. Kysy lisätietoa opintomaksuista suoraan oppilaitokselta.

Opiskelu Työväen Akatemiassa on päätoimista, joten se oikeuttaa Kelan opintotukeen. Kansanopistot kuuluvat toisen asteen opintotuen piiriin. Toisen asteen opintotuki ei vähennä tulevia korkeakouluopintojasi varten myönnettäviä opintotukikuukausia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bio- ja ympäristötieteet? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Työväen Akatemia
Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...

Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu