Sosionomiväylä 60 op

Raudaskylän Kristillinen Opisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Ajankohta ei vielä tiedossa
   
Lähiopetus
Ylivieska
Kansanopistot

Sosionomiväylä 60 op

Tähtäätkö sosionomiopintoihin? Haluatko vahvistaa osaamistasi tai vaihtaa alaa? 

Raudaskylän sosionomiväylä on vuoden mittainen opintolinja, jossa suoritetaan päätoimisesti ja lähiopetuksessaLapin AMK:n ja Centria AMK:n sosionomiopintoja avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Linjan suorittaneet voivat hakeutua erillishaun kautta jatkamaan sosionomiopintojaan joko Centrian AMK:n tai Lapin AMK:n tutkintoon johtavassa koulutuksessa..

Sosionomiväylän laajuus on 60 opintopistettä. Raudaskylällä suoritettavista opintokokonaisuuksista puolet tulee Lapin AMK:n ja puolet Centrian opetussuunnitelmista, ammattikorkeakoulujen ensimmäisen ja toisen vuoden opinnoista. Raudaskylällä suoritetut opinnot hyväksiluetaan täysimääräisenä molempien ammattikorkeakoulujen sosionomiopinnoissa.

Sekä Lapin että Centrian AMK:ssa on sopimuksiemme mukaisesti vuosittain kiintiöitynä 10 opiskelupaikkaa Raudaskylän sosionomiväylän suorittaneille, alalle soveltuville opiskelijoille. Opiskelija valitsee Raudaskylän opintojensa alussa, kumpaan ammattikorkeakouluun hän tähtää sosionomiopintojaan jatkamaan.

Sosionomiväylän opiskelija on Raudaskylän opiston lisäksi kirjoilla sekä Lapin AMK:n että Centrian AMK:n avoimessa AMK:ssa. Opiskelijalla on siten käytettävissään kummankin ammattikorkeakoulun verkkopalvelut, kuten oppimisympäristöt ja kirjastopalvelut.

Raudaskylän sosionomiväylä soveltuu ylioppilaille tai toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaneille, jotka tähtäävät jatko-opintoihin ammattikorkeakoulussa. Hakija voi myös olla jo sosiaali- ja terveysalalla työskentelevä, korkeakoulututkintoa tavoitteleva alan ammattilainen. Koulutus soveltuu myös korkeakoulutetuille alanvaihtajille.

Raudaskylän sosionomiväylällä suoritetaan ammattikorkeakouluopintoja, joten opiskelun vaatimukset ovat korkeakoulutasoiset. Väylä tarjoaa kuitenkin ensikosketuksen korkeakoulumaailmaan, sillä opiston turvallisessa ympäristössä ja pienissä ryhmissä on mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen. Väyläopintojen aikana opiskelutaidot vahvistuvat ja valmius korkeakouluopinnoihin kasvaa.

Hakeminen

Raudaskylän sosionomiväylän pääsyvaatimuksena on ylioppilastutkinto, ammatillinen perus- tai näyttötutkinto tai suoritettuja osia lukio- tai ammatillista opinnoista. Sosionomiväylään haetaan sähköisesti suoraan oppilaitokseen jatkuvan haun kautta (tulossa).

Koulutuksessa on 20 aloituspaikkaa. Kaikki hakijat haastatellaan.

Kustannukset

Raudaskylän sosionomiväylällä opiskelu on maksullista. Lisäksi opiskelijan maksettavaksi tulee Centria AMK:n ja Lapin AMK:n avoimen AMK:n opintomaksu. Opiskelu on päätoimista ja opintoihin voi hakea opintotukea.

Opistolla on mahdollista asua asuntolassa opintojen ajan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomiväylä 60 op? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto – oman näköisiä opintopolkuja nuorille ja aikuisille

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosionomiväylä 60 op täytä seuraavat tiedot: