Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Syksyisin
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Ylivieska
Kansanopistot

Musakymppi

Musakymppi

Musakymppi

Musakympillä tutustutaan eri instrumentteihin ja treenataan paljon bändissä soittamista. Halutessasi voit tutustua musiikkiteknologiaan ja tehdä itselleen demoja.

Samalla korotetaan peruskoulun arvosanoja, mutta normaalin koulutyön ohella toteutettavan ohjelman puitteissa ehtii vuoden aikana harrastaa ja tehdä runsaasti musiikkia.

Musiikkipainotteinen kymppiluokka antaa opiskelijalle hyvän mahdollisuuden korottaa peruskoulun päättöarvosanoja ja kehittää opiskelu- ja uravalintamahdollisuuksia ennen jatko-opintoihin siirtymistä.

Musakympillä opiskelija laatii itselleen opintosuunnitelman omien tavoitteidensa mukaan.

Hakeminen

Kymppiluokalle haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakuajan jälkeen kannattaa kysyä vapaita opiskelupaikkoja suoraan oppilaitoksesta.

Voit hakea kymppiluokalle, jos olet saanut peruskoulun päättötodistuksen kuluvan tai edellisen vuoden keväältä.

Kustannukset

Opetus, oppikirjat ja opiskelutarvikkeet ovat kymppiluokalla maksuttomia. Lisäksi on mahdollista asua maksutta opiston asuntolassa. Kaikille opiskelijoille tarjotaan koulupäivinä lounas. Lisäksi opistolla asuvat saavat aamupalan ja päivällisen maksutta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musakymppi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Musakymppi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: