Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Syksyllä
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Ylivieska
Kansanopistot

Hoivakymppi

Hoivakymppi

Hoivakymppi

Hoivakympillä haetaan valmiuksia lähihoitajan, lastenohjaajan tai muuhun hoiva-alan koulutukseen. Opiskelussa tärkeällä sijalla ovat arvosanakorotukset. Niiden lisäksi vuoden aikana tutustutaan hoito-ja hoivatyöhön ja suoritetaan alaan liittyviä opintoja, mm. lääkelaskuja, terveystietoa, kehityspsykologiaa ja hygieniapassi.

Hoivakympin aikana työelämään tutustumisjaksot suoritetaan alaan liittyvissä työpaikoissa. Hoivakymppiä on suunniteltu yhteistyössä Ylivieskan lähihoitajakoulutuksen kanssa.

Hoivakympin aikana opiskelija voi miettiä soveltuvuuttaan sosiaali- ja terveydenhoitoalalle ja parantaa valmiuksiaan koulutukseen pääsemiseen.

Hakeminen

Kymppiluokalle haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakuajan jälkeen kannattaa kysyä vapaita opiskelupaikkoja suoraan oppilaitoksesta.

Voit hakea kymppiluokalle, jos olet saanut peruskoulun päättötodistuksen kuluvan tai edellisen vuoden keväältä.

Kustannukset

Opetus, oppikirjat ja opiskelutarvikkeet ovat kymppiluokalla maksuttomia. Lisäksi on mahdollista asua maksutta opiston asuntolassa. Kaikille opiskelijoille tarjotaan koulupäivinä lounas. Lisäksi opistolla asuvat saavat aamupalan ja päivällisen maksutta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoivakymppi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Veli
(5)
Laadukas opetus, mukavia ihmisiä.
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hoivakymppi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: