Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Ylivieska
Kansanopistot

Hoivakymppi

Hoivakymppi

Hoivakymppi

Kymppiluokka sopii sinulle, joka haluat korottaa peruskouluarvosanojasi tai haluat vielä miettimisaikaa ennen jatko-opintoihin siirtymistä.

Raudaskylän kympillä opiskeluun sisältyy peruskoulu- ja harrastusaineiden sekä elämäntaitokurssien lisäksi työelämään ja toisen asteen oppilaitoksiin tutustumista. Opinnot kestävät yhden lukuvuoden.

Linjalla voit myös tutustua lukio-opiskeluun ja suorittaa joitakin lukiokursseja.

Hoivakympin toteutus

Hoivakympillä haetaan valmiuksia mm. lähihoitajan ja lastenohjaajan koulutukseen. Lisäksi tutustutaan hoito-ja hoivatyön ammatteihin ja opiskellaan alaan liittyviä asioita, mm. lääkelaskuja, terveystietoa, kehityspsykologiaa ja hygieniapassi.

Työelämään tutustumisjaksot suositellaan suoritettavaksi alan työpaikoissa. Hoivakympin aikana opiskelija voi miettiä soveltuvuuttaan sosiaali- ja terveydenhoitoalalle ja parantaa valmiuksiaan koulutukseen pääsemiseen.

Hakeminen

Kymppiluokalle haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. Hakuajan jälkeen kannattaa kysyä vapaita opiskelupaikkoja suoraan oppilaitoksesta.

Voit hakea kymppiluokalle, jos olet saanut peruskoulun päättötodistuksen kuluvan tai edellisen vuoden keväältä.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista

Kustannukset

Opetus, oppikirjat ja opiskelutarvikkeet ovat kymppiluokalla maksuttomia. Lisäksi on mahdollista asua maksutta opiston asuntolassa. Kaikille opiskelijoille tarjotaan koulupäivinä lounas. Lisäksi opistolla asuvat saavat aamupalan ja päivällisen maksutta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoivakymppi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Veli
(5)
Laadukas opetus, mukavia ihmisiä.
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hoivakymppi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: