Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sisustussuunnittelu 53OP/ Sisustusopisto

Pohjois-Savon opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
elokuu 2022
   
Lähiopetus
Kuopio
Kansanopistot
Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu 53OP/ Sisustusopisto

Sisutusopisto tarjoaa kattavaa sisustussuunnittelun koulutusta Pohjois-Savon opistolla Kuopiossa. Koulutus antaa hyvät perustiedot ja -taidot alan suunnittelutyössä toimimiseen, unohtamatta alan muita työmahdollisuuksia. Koulutus on suunniteltu mahdollisimman käytännönläheiseksi, joten suuri osa oppimisesta tapahtuu erilaisten projektitöiden kautta. Käytäntöä tukevat myös lukuisat yritysesittelyt ja -vierailut. Sisustusopiston koulutuksen etuna on kokopäiväinen ja henkilökohtainen opetus sekä yksilöllinen ohjaus.

Nykyaikaista ja ammattitaitoista

Nykyaikaiset työskentelymenetelmät tulevat tutuiksi, hyödynnämme mm. mallinnusohjelmia, sosiaalista mediaa ja valokuvausta. Suunnitelmakoosteiden kasaamiseen käytämme PowerPoint-esitysohjelmaa, mallintamiseen SketchUp-ohjelmaa ja omien kuvien muokkaamiseen kuvankäsittelyohjelmia. Hyödynnämme suunnittelussa myös erilaisia netistä löytyviä suunnitteluohjelmia esimerkiksi julkaisujen taittamiseen, sekä keittiö- ja värisuunnitteluun.

Lukuvuosi rakentuu neljästä jaksosta, joissa perehdytään tarkemmin kuhunkin sisustussuunnittelun osa-alueeseen. Jokaisessa jaksossa eri alojen ammattilaiset pitävät intensiivikursseja omasta osaamisalastaan. Intensiivikurssien aihealueita ovat mm. valaistus, SketchUp -mallinnus, julkitilojen suunnittelu, sosiaalinen media ja asuntostailaus.

Tavoitteena työllistyminen

Yrittäjyys ja alalle työllistyminen ovat tärkeä tavoite opinnoissa. Työpaikat ja -mahdollisuudet tulevat tutuiksi mm. yritysvierailuilla ja alan yrittäjiin tutustumalla. Opintoihin kuuluu myös ainutlaatuinen mahdollisuus työharjoitteluun alan yrityksissä. Opiskelijoille on tarjolla todellisia suunnitteluprojekteja, joissa omaa ammattitaitoaan pääsee kehittämään opettajan avustuksella.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien nettisivujen kautta.

Pääsyvaatimuksena peruskoulun suorittaminen, opiskelijat valitaan hakemusjärjestyksessä.

Kustannukset

Koulutus on maksullista, mutta siihen voi hakea erilaisia tukia kuten opintotuki, aikuisopintotuki, työttömyyspäiväraha ja työmarkkinatuki. Suoraan opistolta on mahdollista hakea myös opintoseteliavustusta.

Opiskelijaksi ilmoittautumisen yhteydessä peritään 85€ ilmoittautumismaksu. Maksu vähennetään myöhemmin opiskelukustannuksistasi, muussa tapauksessa maksua ei palauteta.

Opiskeluajan kustannukset määräytyvät ruokailujen ja asumisen mukaan.

Opetus, johon kuuluu lounas 2.975€
Maksu sisältää opetuksen lisäksi lounaan opiston ruokalassa (ma-pe)

Opetus ja täysihoito 4.025€

Maksu sisältää opetuksen lisäksi majoituksen opiston asuntolassa, aamupalan ja lounaan (ma-pe) sekä päivällisen (ma-to). 

Linjalla mahdollisuus myös monimuoto-opiskeluun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisustussuunnittelu 53OP/ Sisustusopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan. Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digisuunnittelussa ja sisustussuunnittelussa. Opistolla järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla. Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Opisto kouluttaa koko Itä-Suomen...


Lue lisää oppilaitoksesta Pohjois-Savon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Pohjois-Savon opisto

Kansanopistotie 32
70800 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.psko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sisustussuunnittelu 53OP/ Sisustusopisto täytä seuraavat tiedot: