Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
elokuu 2022
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Liminka
Kansanopistot
Vapaalinja

Vapaalinja

Vapaalinja eli toinen vuosikurssi koostuu kuvataiteen erikoistumisopinnoista. Linjalle voi hakea joko meidän koulussamme tai jossakin muussa koulussa kuvataiteen perusvalmiudet saavuttanut opiskelija. Opetussuunnitelmaan kuuluu mm. akvarelli-, akryyli-, öljy- ja temperamaalausta sekä värioppiin syventymistä. Lisäksi tavoitteena on saada opiskelijalle työkaluja kokeilevampaan taiteen tekemiseen.

Hakeminen

Koulutuksiin haetaan Limingan Taidekoulun omien sivujen kautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta muodostuu valitsemasi paketin mukaan. Edullisin on pelkkä opetus 2250 €/vuosi ja kallein 4500 € joka sisältää opetuksen, asumisen, lounaan, aamupalan ja kahvin. Muut vaihtoehdot ja tarkemmat tiedot löydät kotisivuiltamme. Maksu maksetaan kuukausierissä. Jos joudut keskeyttämään tai tulet jollekin yksittäiselle jaksolle, niin maksat toki vain niistä koulupäivistä jotka meillä olet.

Opintoihin voi hakea Kelalta toisen asteen opintotukea, eivätkä käyttämäsi opintotukikuukaudet vähennä myöhempiä opintotukikuukausiasi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Kysy myös työvoimatoimistosta mahdollisuutta työmarkkinatuella opiskeluun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vapaalinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Limingan Taidekoulu

Limingan Taidekoulu

Limingan Taidekoulu on vapaa kansanopisto, jossa opiskelee vuosittain yli sata kaikenikäistä kuvataiteista, sarjakuvasta ja teatterista kiinnostunutta. Kaikki ovat tervetulleita – opiskelijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimintamuotojamme ovat kokovuotiset linjat, avoin yliopisto ja lyhytkurssit. Opintoihin voi hakea Kelalta toisen asteen opintotukea, eivätkä käyttämäsi opintotukikuukaudet vähennä...


Lue lisää oppilaitoksesta Limingan Taidekoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Limingan Taidekoulu

Arvolankuja 1
91900 Liminka

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Vapaalinja täytä seuraavat tiedot: