Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sarjakuva- ja animaatiolinja

Limingan Taidekoulu
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
elokuu 2022
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Liminka
Kansanopistot
Sarjakuva- ja animaatiolinja

Sarjakuva- ja animaatiolinja

Tavoitteena on lukuvuoden aikana antaa opiskelijoille perustiedot sarjakuvan ja animaation tekemisestä kokonaisuutena; sarjakuva ideoinnista levitykseen: realistinen, humoristinen, manga ja kokeileva; animaation perustiedot ja –taidot; lisäksi hiotaan kuvataiteen osaamista. Mukana myös Indie-pelintekokurssi.

Opetussuunnitelma tarjoaa sekä perusopit vasta-alkajalle että ohjausta erityisongelmissa edistyneelle tekijälle. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden keskittyä vuodeksi tai useammaksi sarjakuvan tekemiseen. Luentoja on yhdestä kahteen tuntia/työpäivä. Harjoitustöitä tehdään muu aika opettajien opastuksella.

Hakeminen

Koulutuksiin haetaan Limingan taidekoulun omien sivujen kautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta muodostuu valitsemasi paketin mukaan. Edullisin on pelkkä opetus 2250 €/vuosi ja kallein 4500 € joka sisältää opetuksen, asumisen, lounaan, aamupalan ja kahvin. Muut vaihtoehdot ja tarkemmat tiedot löydät kotisivuiltamme. Maksu maksetaan kuukausierissä. Jos joudut keskeyttämään tai tulet jollekin yksittäiselle jaksolle, niin maksat toki vain niistä koulupäivistä jotka meillä olet.

Opintoihin voi hakea Kelalta toisen asteen opintotukea, eivätkä käyttämäsi opintotukikuukaudet vähennä myöhempiä opintotukikuukausiasi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Kysy myös työvoimatoimistosta mahdollisuutta työmarkkinatuella opiskeluun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sarjakuva- ja animaatiolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Limingan Taidekoulu

Limingan Taidekoulu

Limingan Taidekoulu on vapaa kansanopisto, jossa opiskelee vuosittain yli sata kaikenikäistä kuvataiteista, sarjakuvasta ja teatterista kiinnostunutta. Kaikki ovat tervetulleita – opiskelijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimintamuotojamme ovat kokovuotiset linjat, avoin yliopisto ja lyhytkurssit. Opintoihin voi hakea Kelalta toisen asteen opintotukea, eivätkä käyttämäsi opintotukikuukaudet vähennä...


Lue lisää oppilaitoksesta Limingan Taidekoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Limingan Taidekoulu

Arvolankuja 1
91900 Liminka

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sarjakuva- ja animaatiolinja täytä seuraavat tiedot: