Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomen kieli ja kulttuuri

Länsi-Suomen opisto
Yhteenveto
Noin 2,5 kk
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä ja syksyllä
   
Päiväopinnot
Huittinen
Kansanopistot

Video

Länsi-Suomen opiston päivä koostuu taide- tiede- ja kieliopinnoista!

   

Suomen kieli ja kulttuuri

Suomen kieli ja kulttuuri, Länsi-Suomen opisto

Suomen kieli ja kulttuuri

Kurssi on tarkoitettu kaikille aloitteleville kielenkäyttäjille, sekä ulkomaalaisille opiskelijoille että maahanmuuttajille. Opiskelun aikana opiskellaan suomen kielen alkeita: käydään perusteellisesti läpi kielioppia, opitaan ääntämään oikein sekä kehitetään arkielämän sanavarastoa. Sen ohella perehdytään suomalaiseen yhteiskuntaan, kulttuuriin ja suomalaisuuteen.

Kurssi sisältää paljon käytännön harjoituksia, lukemista sekä edellyttää paljon itsenäistä opiskelua myös ohjattujen tuntien ulkopuolella. Kurssin tavoitteena on valmentaa opiskelijaa yleisen kielitutkinnon perustasolle 1-2 ja varmistaa osallistumisen jatkokurssille.

Suomi 2–kurssi

Suoritettuasi Suomi 1:n voit jatkaa opintojasi Suomi 2:ssa. Mikäli haluat aloittaa opintosi suoraan kakkoskurssilta, tulee sinun hallita jo kielen alkeet ja selviytyä helpohkoista keskustelutilanteista. Kurssi sopii kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Kyseessä on intensiivikurssi, joka tähtää yleisen kielitutkinnon keskitason testin suorittamiseen.

Kurssilla tutustutaan laajemmin lauseoppiin, puhuttuun kieleen ja harjoitellaan kuullun ymmärtämistä. Sanavarastoa laajennetaan lukemalla otteita kirjallisuusteoksista ja sanomalehdistä. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää aktiivista osallistumista koulutusprosessiin sekä työskentelyä myös ohjattujen tuntien ulkopuolella.

Opetusta on ma-pe klo 9.00 – 14.15, eli 5 tuntia päivässä, 25h viikossa.

Hakeminen

Kaikki suomen kielestä kiinnostuneet ovat tervetulleita kurssille iästä ja kansalaisuudesta riippumatta. Maahanmuuttajat voivat tiedustella työvoimatoimistosta työttömyysetujen saamiseen liittyviä kriteereitä.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opetus, majoitus 2hh, aamiainen, lounas + huonekohtainen  suihku/wc: 500 € tai suihku/wc käytävällä: 450 €

Opetus, majoitus 1hh, aamiainen, lounas + huonekohtainen  suihku/wc: 600 € tai suihku/wc käytävällä: 550 €

Kotona asuvalle opiskelijalle:
Pelkkä opetus 360 €

Voit myös maksaa jokaisen ruokailun erikseen keittiölle, mikäli et asu opistolla. Yksittäisten ruokailujen hinnat ovat seuraavat:

  • Aamiainen 2,00 €
  • Lounas 3,50 €
  • Pelkkä kahvi 1,00 €

Opintolinjoilla opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa opintotukeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomen kieli ja kulttuuri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Länsi-Suomen opisto

Länsi-Suomen opisto

Länsi-Suomen opisto

Länsi-Suomen opisto on Huittisissa sijaitseva kieli- ja taidepainotteinen kansanopisto, joka korostaa toiminnassaan kansainvälisyyttä. Opisto toimii yhteistyössä Turun yliopiston, Itä-Suomen yliopiston, Jyväskylän yliopiston, Oulun yliopiston, Teatterikorkeakoulun, Oulun ammattikorkeakoulun ja eri ulkomaisten oppilaitosten kanssa. Akateemiset opinnot ja ulkomaan harjoittelujaksot voi siis aloittaa jo opistovuoden aikana....


Lue lisää oppilaitoksesta Länsi-Suomen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Länsi-Suomen opisto

Aino Voipion tie 30
32700 Huittinen

 Näytä puhelinnumero
www.lansisuomenopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Suomen kieli ja kulttuuri täytä seuraavat tiedot: