Sivuston käyttötapa: Mobiili

Länsi-Suomen opisto

Länsi-Suomen opisto

Kansainvälinen oppilaitos suurten kaupunkien risteyksessä.

Länsi-Suomen opisto on Huittisissa sijaitseva kieli- ja taidepainotteinen kansanopisto, joka korostaa toiminnassaan kansainvälisyyttä. Opisto toimii yhteistyössä Turun yliopiston, Itä-Suomen yliopiston, Jyväskylän yliopiston, Oulun yliopiston, Teatterikorkeakoulun, Oulun ammattikorkeakoulun ja eri ulkomaisten oppilaitosten kanssa. Akateemiset opinnot ja ulkomaan harjoittelujaksot voi siis aloittaa jo opistovuoden aikana.

Vuonna 1892 perustettu Länsi-Suomen opisto antaa koulutusta vuosittain yli 1 000 opiskelijalle Suomesta ja ulkomailta. Arvokkaassa ja viihtyisässä kampusyhteisössä viihtyvät niin opiskelijat kuin henkilökunta. Pätevät opettajat, toimivat ateria- ja majoituspalvelut sekä positiivinen elämänasenne luovat edellytykset unohtumattomalle vuodelle Länsi-Suomen opistossa.

Haluatko lisätietoa Länsi-Suomen opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Länsi-Suomen opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Länsi-Suomen opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Länsi-Suomen opistolla voit kehittää itseäsi, kasvaa kansainvälisyyteen ja löytää uusia ystäviä. Opiskelu edistää menestymistä jatko-opinnoissa muissa oppilaitoksissa sekä lisää työelämävalmiuksia.

Vuosi opistolla on avannut monille tien tulevaisuuden ammattiin.

   

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Englannin kieli Huittinen
English Drama Huittinen
Musiikkiteatterikoulutus Huittinen
Paritanssi Huittinen
Suomen kieli ja kulttuuri Huittinen

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Länsi-Suomen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Länsi-Suomen opisto

Aino Voipion tie 30
32700 Huittinen

 Näytä puhelinnumero
lansisuomenopisto.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Länsi-Suomen opisto täytä seuraavat tiedot: