Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustiede

Laajasalon opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Kasvatustiede

Kasvatustieteen linja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat perehtyä kasvatustieteeseen ja erityispedagogiikkaan, ovat kiinnostuneita opetusalan töistä, tahtovat tutustua vaihtoehtopedagogisiin suuntauksiin sekä osallistua tehokkaaseen valintakoevalmennukseen. Hyvän pohjan antaa ylioppilastutkinto tai vastaavat tiedot. Kasvatustieteen opintolinja sopii myös aikuisopiskelijoille esim. koulutusvapaan ajaksi. 

Opintojen sisältö

Lukuvuoden tavoitteena on, että jokainen opiskelija suorittaa kahden yliopistoaineen perusopinnot avoimessa yliopistossa ja pääsee opintovuoden jälkeen jatkamaan opintojaan yliopistossa valintakokeen kautta. Tavoitteena on antaa monipuolinen kuva ja käsitys kasvatustieteellisistä opinnoista ja niiden suuntautumisvaihtoehdoista eri yliopistoissa sekä valmentaa opiskelijat jatko-opintoihin yliopistossa. Yliopisto-opintojen lisäksi teemme vierailuja ja kutsumme kiinnostavia henkilöitä opistolle vierailemaan

Voit valita avoimen yliopiston perusopintokokonaisuuksista (25 opintopistettä) kasvatustieteen ja erityispedagogiikan. Avoimen yliopiston opinnot voit suoraan hyväksi lukea opinnoissasi, kun pääset yliopistoon.

Huhtikuussa alkaa VAKAVA-valmennus joka tähtää opetusalan yliopistollisiin valintakokeisiin. Kurssilla on mahdollista valmistautua Helsingin, Jyväskylän, Lapin ja Turun yleisen kasvatustieteen koulutusohjelmiin sekä lisäksi kaikkiin muihin koulutusohjelmiin, jotka ovat mukana VAKAVA -yhteisvalinnassa.

Opintojen toteutus

Kaikki Laajasalon opiston järjestämä opetus on lähiopetusta. Ohjattua opetusta on keskimäärin viisi tuntia päivässä. Osa avoimen yliopiston opetuksesta järjestetään verkko-opetuksena. Saat opetusaikataulun aina hyvissä ajoin.

Laajasalon opisto antaa erinomaiset lähtökohdat kasvatustieteen opiskeluun. Sijainti meren rannalla ja lyhyt metromatka Helsingin keskustaan tarjoavat kätevät puitteet opiskelulle sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen retkiohjelman.

Hakeminen

Opintolinjalle valitaan pääsääntöisesti kaikki hakijat. Oma motivaatio on tärkein tie opinnoissa menestymiseen. Valintakoetta ei ole. Täytä hakemus ja tule mukaan.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista (kansanopisto-opinnot eivät valmista tutkintoon).

Kustannukset

Opiskelumaksu on 3610 euroa.

Opintomaksun voi maksaa kerralla tai pienemmissä erissä. Opintoihin voi hakea KELAn toisen asteen opintotukea eli opintorahaa, opintolainaa ja asumistukea. Toisen asteen opintotuki ei vähennä korkeakouluopintojen tukikuukausia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustiede? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laajasalon opisto

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö,...


Lue lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laajasalon opisto

Kuukiventie 6
00840 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.laajasalonopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatustiede täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: