Sivuston käyttötapa: Mobiili

XR & game design

Kymenlaakson Opisto
Yhteenveto
Lukuvuosi
suomi, englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kouvola
Kansanopistot

XR & game design

Pelisuunnittelun linja Kymenlaakso


XR & game design

XR & game design –linjalla opitaan perustiedot ja –taidot lisätyn sekä virtuaalisen todellisuuden tuotantojen vaatimuksiin. Lisäksi konseptuaalisen suunnittelun ja taiteellisen narratiivin kautta käydään läpi perusasiat pelisuunnittelusta ja tilallisen esityksen laatimisesta.

Opintosisältöihin kuuluvat myös tasosuunnittelu, mallintaminen ja gameplay-animaatio sekä käyttöliittymät, käyttökokemus, 3d-skannaus ja 360-presentaatiot. XR & game design –linjan opinnot toimivat siltana XR-, peli- ja muun soveltuvan alan korkeakouluopintoihin tai suoraan työelämään. Yksilölliset opinpolut mahdollistavat painottamiseen opiskelijan omiin tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Aikaisempaa alan kokemusta ei vaadita.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu opiston kotisivuilla verkkohakulomakkeella.

Hakemukset käsitellään heti ja hakijalle ilmoitetaan tuloksesta kahden viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Hakijat valitaan hakemusjärjestyksessä – lähetä hakemuksesi ajoissa. Valinnoissa suositaan yli 18-vuotiaita. Voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja hakuajan jälkeenkin.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista. Kansanopistolinja ei johda tutkintoon, mutta antaa valmiuksia alan jatko-opintoihin.

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset riippuvat koulutuksen kestosta ja mahdollisesta majoituksesta. Hintaan sisältyy opetus, ruokailut sekä majoitus opistolla maanantaista perjantaihin. Opistolle voi jäädä ilman erillistä korvausta myös viikonloppuisin, jos huoneita ei ole varattu ulkopuolisille majoittujille. Lisäksi tulee joitakin materiaalikustannuksia.

Kansanopisto-opiskeluun on mahdollista saada KELAn opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta XR & game design? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen ja sitoutumaton visuaaliseen alaan painottunut kansanopisto. Opiskelijoita linjoilla on vuosittain noin 80. Opisto tarjoaa monipuolisen kampuksen, jossa voit asua, opiskella ja viettää tiivistä opiskelijaelämää, hyödyntäen opiston tiloja aamusta iltaan. Inkeroisten taajaman palvelut uimahallista kirjastoon ja kirpparista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson Opisto

Marintie 9
46900 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
kymeopisto.com

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

E.S
(5)
Hain viime keväänä AMK-haussa opiskelemaan 3D-mallinnusta ja jäin varasijalle. Otin tämän erittäin raskaasti ja päätin ettei alkava lukukausi saisi mennä hukkaan. Kävin läpi kaikki alaa sivuavat kansanopistot ja valitsin Kymen. Pakko tunnustaa etteivät ennakko-odotukseni kansanopistoista olleet kovin korkeita. Pidin niitä leikkikouluina, jo...
Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta XR & game design täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: