Sivuston käyttötapa: Mobiili

XR & game design

Kymenlaakson Opisto
Yhteenveto
Lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
syyskuu 2022
Viimeinen hakuaika: 7.8.2022
   
Lähiopetus
Kouvola
Kansanopistot
oppilaita luokassa tietokoneilla

XR & game design

XR & Game Design -linjalla opit perusasiat pelisuunnittelusta ja tilallisen esityksen laatimisesta. Opintojen alussa sinulle luodaan henkilökohtainen opintosuunnitelma, jotta pääset syventymään opiskelussa omiin kiinnostuksen kohteisiisi. Opiskelu ammattilaisohjelmistoilla Kymenlaakson Opiston laadukkaassa opetuksessa antaa sinulle vahvan pohjan alan jatko-opintoihin ja työelämään.

Linjalla opit muun muassa tasosuunnittelua, mallintamista, gameplay-animaatiota, käyttöliittymiä, käyttökokemusta ja 360-presentaatioita. Lisäksi perehdyt 3D-ympäristöihin Augmented Reality- ja Virtual Reality- päätteissä ja ruudulla. 

Opintosisällöt

  • Konseptuaalinen suunnittelu
  • Game Design
  • Pelitaide ja 3D-mallinnus
  • Multilineaarinen kerronta
  • World Design ja spatiaalinen hahmotus
  • Level Design, ambienssi ja tilallinen ilmaisu
  • Gameplay
  • GUI
  • Immersio ja Mixed Reality
  • User Experience

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu opiston kotisivuilla verkkohakulomakkeella.

Hakemukset käsitellään heti ja hakijalle ilmoitetaan tuloksesta kahden viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Hakijat valitaan hakemusjärjestyksessä – lähetä hakemuksesi ajoissa. Valinnoissa suositaan yli 18-vuotiaita. Voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja hakuajan jälkeenkin.

Lisätietoa

3D-ympäristöt Augmented Reality ja Virtual Reality-päätteisiin sekä ruudulle. Konseptuaalinen suunnittelu, Game Design. Arkkitehtoninen presentaatio. Taiteellinen narratiivi. Level Design, tilallinen demonstraatio, Gameplay, GUI, Immersio ja User Experience. Luonnoksesta pelimoottoriin.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista. Kansanopistolinja ei johda tutkintoon, mutta antaa valmiuksia alan jatko-opintoihin.

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset riippuvat koulutuksen kestosta ja mahdollisesta majoituksesta. Hintaan sisältyy opetus, ruokailut sekä majoitus opistolla maanantaista perjantaihin. Opistolle voi jäädä ilman erillistä korvausta myös viikonloppuisin, jos huoneita ei ole varattu ulkopuolisille majoittujille. Lisäksi tulee joitakin materiaalikustannuksia.

Kansanopisto-opiskeluun on mahdollista saada KELAn opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta XR & game design? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen, visuaalisen alan ja suomen kielen opetukseen erikoistunut kansanopisto sekä alueellinen kansalaisopisto. Suomen onnellisimman opiston opiskelijat ammentavat oppia elämää varten kahdella kampuksella: Kouvolan Inkeroisissa ja Haminan Jamilahdessa.  Kouvolan kampuksella voit asua, opiskella ja viettää tiivistä opiskelijaelämää, hyödyntäen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson Opisto

Marintie 9
46900 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
kymeopisto.com

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

E.S
Hain viime keväänä AMK-haussa opiskelemaan 3D-mallinnusta ja jäin varasijalle. Otin tämän erittäin raskaasti ja päätin ettei alkava lukukausi saisi mennä hukkaan. Kävin läpi kaikki alaa sivuavat kansanopistot ja valitsin Kymen. Pakko tunnustaa etteivät ennakko-odotukseni kansanopistoista olleet kovin korkeita. Pidin niitä leikkikouluina, jo...
Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta XR & game design täytä seuraavat tiedot: