Sivuston käyttötapa: Mobiili

Visuaalinen viestintä

Kymenlaakson Opisto
Yhteenveto
Lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Kouvola
Kansanopistot
Visuaalinen viestintä

Visuaalinen viestintä

Linja koostuu visuaalisen alan eri opinnoista, kuten väristä ja sommittelusta, valokuvasta, graafisesta suunnittelusta, typografiasta ja kuvittamisesta. Opit taittamaan lehtijuttuja, suunnittelemaan mainoksia, toteuttamaan julisteita ja piirtämään logoja. Tutustut taidehistoriaan ja opit piirustuksen ja maalauksen perusteet. Opinnoissa valmentaudutaan myös valintakokeisiin.  

Opintojen lopussa järjestetään yhteisnäyttely. 

Yhteiset oppiaineet ja yhteinen tekeminen muiden linjojen kanssa opettavat projektityöskentelyä ja vuorovaikutustaitoja. Sinun on mahdollista suorittaa visuaalisen viestinnän linjalla Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) Avoimen AMK:n visuaalisen viestinnän opintokokonaisuus (25 op). Osana opintoja kuuluu opetus ja vierailevat opettajat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululta, Muotoilun laitokselta.

Koulutuksen sisältö

Oppiaineita mm. ovat:

 • Graafinen suunnittelu
 • Graafisen suunnittelun ohjelmat
 • Typografia
 • Digitaalinen julkaiseminen
 • Valokuvaus
 • Audiovisuaalinen editointi
 • Piirustus ja maalaus
 • Väri
 • Sommittelu

Esimerkkejä vapaaehtoisista lisäopinnoista:

 • Jooga
 • Kielikurssit
 • Viikottainen kuntosali
 • Pilates

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu opiston kotisivuilla verkkohakulomakkeella.

Hakemukset käsitellään heti ja hakijalle ilmoitetaan tuloksesta kahden viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Hakijat valitaan hakemusjärjestyksessä – lähetä hakemuksesi ajoissa. Valinnoissa suositaan yli 18-vuotiaita. Voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja hakuajan jälkeenkin.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista. Kansanopistolinja ei johda tutkintoon, mutta antaa valmiuksia alan jatko-opintoihin.

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset riippuvat koulutuksen kestosta ja mahdollisesta majoituksesta. Hintaan sisältyy opetus, ruokailut sekä majoitus opistolla maanantaista perjantaihin. Opistolle voi jäädä ilman erillistä korvausta myös viikonloppuisin, jos huoneita ei ole varattu ulkopuolisille majoittujille. Lisäksi tulee joitakin materiaalikustannuksia.

Kansanopisto-opiskeluun on mahdollista saada KELAn opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Visuaalinen viestintä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen ja sitoutumaton visuaaliseen alaan painottunut kansanopisto. Opiskelijoita linjoilla on vuosittain noin 80. Opisto tarjoaa monipuolisen kampuksen, jossa voit asua, opiskella ja viettää tiivistä opiskelijaelämää, hyödyntäen opiston tiloja aamusta iltaan. Inkeroisten taajaman palvelut uimahallista kirjastoon ja kirpparista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson Opisto

Marintie 9
46900 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
kymeopisto.com

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 12 arviointiin

Zanru
Vuosi Inkeroisissa uusia asioita opiskellessa oli oikein mukava! Asuntolassa oleminen oli mukavaa ja huonekaverin kanssa sai viettää monia hauskoja hetkiä. Monilla linjoilla oli hyvin samanhenkisiä ihmisiä, joten yhteistä tekemistä saimme järjestettyä helposti. Vuodesta jäi hyvä mieli ja suosittelen muillekin!
Jesse
En ikinä ole ollut varsinaisen hyvä tai helppo opiskelija, enkä varmasti ollut tälläkään kertaa mutta opistolla vietetty aika oli poikkeuksellisen mukavaa ja antoisaa aikaa jopa sellaiselle joka ei tavanomaisesti koe koulunkäyntia omaksi jutukseen. Liekö focus yksilökohtaisessa kehittymisessä tavallisten opinahjojen valmistumisprosenttistatistii...
Näytä kokonaan
til
Odotusten mukainen, tarjosi mitä hainkin.
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Visuaalinen viestintä täytä seuraavat tiedot: