Sivuston käyttötapa: Mobiili

Visuaalinen viestintä

Kymenlaakson Opisto
Yhteenveto
Lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
syyskuu 2022
Viimeinen hakuaika: 7.8.2022
   
Lähiopetus
Kouvola
Kansanopistot
Visuaalinen viestintä

Visuaalinen viestintä

Visuaalisen viestinnän linja tarjoaa sinulle monipuolisen näköalapaikan laajaan visuaalisen viestinnän ammattikenttään. Vuoden kestävällä linjalla kuvallinen ajattelutaitosi ja ohjelmisto-osaamisesi kehittyy. Samalla sinulle selkeytyy, mikä on vahvuusalueesi visuaalisen viestinnän ja muotoilun alalla.

Visuaalisen viestinnän linjalla pääset opiskelemaan syvällisesti niin graafista suunnittelua, muotoilua kuin valokuvausta, unohtamatta taidehistoriaa ja sosiaalista mediaa. 

Lukuvuoden alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. Ohjelmistoja opiskellaan alkeista, joten et tarvitse niistä aiempaa kokemusta. Myös harjoitustyöt sopivat kaiken tasoisille opiskelijoille. Muiden opintolinjojen kanssa on yhteisiä oppiaineita sekä projekteja.

Opintosisällöt

  • Piirustus ja maalaus
  • Kuvittaminen
  • Kolmiulotteinen muotoilu
  • Graafinen suunnittelu
  • Typografia
  • Yritysilmeet ja markkinointimateriaalit
  • Valokuvaus
  • Sosiaalisen median konseptit ja julkaiseminen
  • Taidehistoria
  • Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmat

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu opiston kotisivuilla verkkohakulomakkeella.

Hakemukset käsitellään heti ja hakijalle ilmoitetaan tuloksesta kahden viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Hakijat valitaan hakemusjärjestyksessä – lähetä hakemuksesi ajoissa. Valinnoissa suositaan yli 18-vuotiaita. Voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja hakuajan jälkeenkin.

Lisätietoa

Visuaalisen viestinnän luokassa on jokaiselle opiskelijalle oma isolla täysvärinäytöllä varustettu työasema ja tulostuksia varten digipainokone. Opiskelun ajan saat käyttöösi Adobe CC -ohjelmat myös omalle koneellesi. Käytössäsi on myös valokuvaluokka sekä taidetalo Kulttis piirtämistä ja maalaamista varten. Ohjelmistoihin saat  opastuksen perusteista asti ja harjoitustyöt ovat sopivia kaikentasoisille opiskelijoille.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista. Kansanopistolinja ei johda tutkintoon, mutta antaa valmiuksia alan jatko-opintoihin.

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset riippuvat koulutuksen kestosta ja mahdollisesta majoituksesta. Hintaan sisältyy opetus, ruokailut sekä majoitus opistolla maanantaista perjantaihin. Opistolle voi jäädä ilman erillistä korvausta myös viikonloppuisin, jos huoneita ei ole varattu ulkopuolisille majoittujille. Lisäksi tulee joitakin materiaalikustannuksia.

Kansanopisto-opiskeluun on mahdollista saada KELAn opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Visuaalinen viestintä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen, visuaalisen alan ja suomen kielen opetukseen erikoistunut kansanopisto sekä alueellinen kansalaisopisto. Suomen onnellisimman opiston opiskelijat ammentavat oppia elämää varten kahdella kampuksella: Kouvolan Inkeroisissa ja Haminan Jamilahdessa.  Kouvolan kampuksella voit asua, opiskella ja viettää tiivistä opiskelijaelämää, hyödyntäen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson Opisto

Marintie 9
46900 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
kymeopisto.com

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 12 arviointiin

Zanru
Vuosi Inkeroisissa uusia asioita opiskellessa oli oikein mukava! Asuntolassa oleminen oli mukavaa ja huonekaverin kanssa sai viettää monia hauskoja hetkiä. Monilla linjoilla oli hyvin samanhenkisiä ihmisiä, joten yhteistä tekemistä saimme järjestettyä helposti. Vuodesta jäi hyvä mieli ja suosittelen muillekin!
Jesse
En ikinä ole ollut varsinaisen hyvä tai helppo opiskelija, enkä varmasti ollut tälläkään kertaa mutta opistolla vietetty aika oli poikkeuksellisen mukavaa ja antoisaa aikaa jopa sellaiselle joka ei tavanomaisesti koe koulunkäyntia omaksi jutukseen. Liekö focus yksilökohtaisessa kehittymisessä tavallisten opinahjojen valmistumisprosenttistatistii...
Näytä kokonaan
til
Odotusten mukainen, tarjosi mitä hainkin.
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Visuaalinen viestintä täytä seuraavat tiedot: