Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kuvataiteen syventävä linja

Pekka Halosen akatemia
Yhteenveto
15 viikkoa
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Tuusula
Kansanopistot
Kuvataiteen syventävä linja

Kuvataiteen syventävä linja

Kuvataiteeseen keskittyvällä kahdeksan kuukautta kestävällä kansanopistolinjalla opiskelijalle tarjotaan monipuolinen paletti kuvataiteen perusteista ja keskeisimmistä työmenetelmistä. Linja soveltuukin hyvin alan jatko-opintoja suunnittelevalle.

Kuvataiteen syventävän linjan sisältö ja toteutus

Työskentelyssä noudatetaan alan ammatillisen koulutuksen työtapaa ja opiskelu keskittyy erityisesti piirustukseen, maalaukseen, taidegrafiikkaan sekä kuvanveistoon. Opintosuunnitelmaan sisältyy lisäksi mm. piirustusretkiä, näyttely- ja museokäyntejä sekä oppilastyönäyttelyn toteuttaminen. 

Opintojen kokonaislaajuus on 30 kalenteriviikkoa. Lähiopetusta on päivittäin 5-6 tuntia opintojaksosta riippuen. Tämän jälkeen on mahdollista työskennellä itsenäisesti annetun tehtävän parissa.

Hakeminen

Hakeminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella oppilaitoksen verkkosivuilla. Hakulomake on auki hakuajan. Lähetettyäsi sähköisen hakulomakkeen lähetä 3 kuvaa (jpeg, 1-2 mt) viimeaikaisista teoksistasi (maalauksista, piirustuksista, jne.) sähköpostiosoitteeseen kansanopistohaku@keuda.fi. Hakemuksen ja kuvaliitteiden tulee olla perillä hakuajan loppuun klo 15 mennessä. 

Opiskelijat valitaan hakemusten saapumisjärjestyksessä. 

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu on maksullista (75 euroa/viikko). Opintomaksujen alentamiseen voi hakea harkinnanvaraisesti myönnettävää opintoseteliavustusta.

Opintomaksuun sisältyy päivittäin lämmin ateria ja iltapäiväkahvi. Materiaalit opiskelija maksaa itse. Näyttelykäynnit sekä piirustus- maalausretket eivät sisälly opintomaksuun.

Opiskeluun ei myönnetä Kelan koulumatkatukea. Opiskelija-alennuksia saa VR:ltä ja Matkahuollosta. Pekka Halosen akatemiassa on vuokrattavana kahden hengen huoneita. Vuokraan voi hakea asumistukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuvataiteen syventävä linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Pekka Halosen akatemia

Pekka Halosen akatemia

Pekka Halosen akatemia

Keudan Pekka Halosen akatemia on kuvallisen ilmaisun koulutukseen erikoistunut Keudan toimipiste Tuusulan Rantatien tuntumassa. Toimipisteessä toimivan kansanopiston tavoitteena on kehittää kuvataiteen koulutusta, joka kohdistuu taiteen ammattiopetuksen ja toisaalta työväen- ja kansalaisopistojen opintojen väliin. Kansanopistossa on opetusta kolmella eri linjalla. Opisto...


Lue lisää oppilaitoksesta Pekka Halosen akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Pekka Halosen akatemia

Kansanopistontie 60
04380 Tuusula

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kuvataiteen syventävä linja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: