Kansanopistot

TaideVirtaset

Keski-Pohjanmaan kansanopisto, paikassa Kälviä
Pituus
noin 1 vuosi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
noin 1 vuosi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

TaideVirtaset

TaideVirtaset-linjan opiskelijalla on mahdollisuus kehittää ilmaisu-, vuorovaikutus- ja muita taitojaan teatterin, musiikin, tanssin, kuvataiteen ja kädentaitojen keinoin. TaideVirtaset esiintyvät, keikkailevat ja pitävät näyttelyitä mahdollisuuksien mukaan. TaideVirtasilla on myös yhteisiä opintoja Virtaset-linjan kanssa. Yhteisten opintojen pääpaino on vuorovaikutus- ja opiskelutaitojen kehittämisessä sekä itsetuntemuksen vahvistamisessa.

Kohderyhmä

Linja on suunniteltu erityistä tukea tarvitseville yli 16-vuotiaille taiteellisesta ilmaisusta kiinnostuneille henkilöille. Oman opiskelumotivaation lisäksi edellytämme valmiuksia toimia ryhmässä sekä kykyä työskennellä suhteellisen omatoimisesti.

Sisältö

TaideVirtaset-linjan opinnot voivat sisältää seuraavia taideaineita:

  • Kuvataide: Tehdään kuvataidetta monin eri tekniikoin: mm. piirustus ja maalaus, grafiikka, kankaanmaalaus, huovutus sekä kokeellinen kuvataide.
  • Kädentaidot: Harjoitellaan kädentaitoja monin eri tekniikoin: mm. puutyöt, kankaanpainanta, huovutus, virkkaus ja erilaiset lankatekniikat.
  • Teatteri: Harjoitellaan näyttelemistä, fyysistä ilmaisua ja ääntä erilaisissa rooleissa, keksitään tarinoita ja improvisoidaan. Lisäksi tutustutaan teatterivaloihin, puvustamiseen ja lavastamiseen sekä valmistetaan pieniä esityksiä.
  • Musiikki: Tutustutaan erilaisiin musiikkityyleihin ja soittimiin, lauletaan ja soitetaan yhdessä, harjoitellaan esiintymistä ja esiinnytään sekä valmistetaan erilaisia äänimaisemia.
  • Tanssi: Parannetaan kehontuntemusta liikkuen ja tanssien. Opetellaan itsensä ilmaisemista kehon liikkeen avulla ja tehdään erilaisia luovia liikeharjoituksia. Tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin.

Linjalla voit opiskella maanantaista perjantaihin, 1-5 päivää viikossa, oman mielenkiinnon mukaan. Teemme yhteistyötä kansanopiston muiden linjojen kanssa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Elokuussa

  • Lähiopetus
  • Kälviä
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Hakulomakkeen ja hakuohjeet löydät Keski-Pohjanmaan kansanopiston kotisivuilta.

TaideVirtasiin voidaan ottaa uusia opiskelijoita myös kesken lukuvuoden, jos ryhmissä on tilaa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opetus ja lounas: 1 päivä 25€, 2 päivää 35€, 3 päivää 50€, 4 päivää 60€, 5 päivää 70€ . Yöpyminen (sis. asumisen asuntolassa, aamupalan, päivällisen) 10 €/ yö.

Linjalla on mahdollisuus opiskella opintosetelirahalla. Opintoseteliavustuksella alennetaan opintomaksuja.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TaideVirtaset? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1
68300 Kälviä

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka...

Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu