Yhteenveto
noin 1 vuosi
suomi
Elokuussa
   
Lähiopetus
Kälviä
Kansanopistot

TaideVirtaset

TaideVirtaset

TaideVirtaset

TaideVirtaset-linja on suunniteltu 16-99-vuotiaille, erityistä tukea tarvitseville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita taiteellisesta ilmaisusta. Linjalla on mahdollisuus kehittää omaa ilmaisua ja vuorovaikutustaitoja ryhmässä työskennellen. Opiskelu TaideVirtaset- ryhmässä on käytännönläheistä ja tukee opiskelijan omaa taiteellista ilmaisua, itsetuntemusta ja vuorovaikutustaitoja.

Opinnot TaideVirtaset -linjalla

Lukuvuosi jakaantuu neljään eri jaksoon, jotka koostuvat valokuvaamisesta, kuvataiteesta, teatterista ja mausiikista. Opiskelu sisältää myös tietotekniikkaa, viikkopalavereja, liikuntatunteja sekä ryhmänohjaajan tunteja. Linjalla opiskellaan viisi päivää viikossa.

Valokuvaus

Valokuvaamisen jaksolla opiskellaan kameran käytön ja valokuvauksen perusteita, valokuvataidetta, mustavalkokuvausta ja studiokuvausta.

Kuvataide

Kuvataiteen jaksolla tehdään tavoitteellista kuvataidetta monin eri tekniikoin.

Musiikki

Musiikin jaksolla tutustutaa erilaisiin musiikkityyleihin. Lauletaan, soitetaan, harjoitellaan laulajan ilmaisutaitoa sekä esiintymisjännityksen hallintaa.

Teatteri

Teatterin jaksolla valmistetaan pienimuotoisia esityksiä, harjoitellaan fyysistä ilmaisua ja kehonhallintaa, luovaa kirjoittamista, puhetekniikkaa ja improvisaatiota.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Hakulomakkeen ja hakuohjeet löydät Keski-Pohjanmaan kansanopiston kotisivuilta.

TaideVirtasiin voidaan ottaa uusia opiskelijoita myös kesken lukuvuoden, jos ryhmissä on tilaa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Hinnat: 1 päivä 25€, 2 päivää 35€, 3 päivää 50€, 4 päivää 60€, 5 päivää 70€ sisältää opetuksen ja lounaan. Yöpyminen 20€/yö, sisältää ohjatun asumisen asuntolassa, päivällisen, iltapalan, aamupalan ja vapaa-ajan ohjauksen iltaisin.

Linjalla on mahdollisuus opiskella opintosetelirahalla. Opintoseteliavustuksella alennetaan opintomaksuja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TaideVirtaset? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta TaideVirtaset täytä seuraavat tiedot: