4,5 (2 Arvioinnit)

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

paikassa Kälviä (+ 3 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

kpedu

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin.

Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavamminLöydä oma polkusi, kansanopistossa voit ja saat olla juuri sellainen kuin olet!

Keski-Pohjanmaan kansanopisto sijaitsee luonnonläheisellä paikalla Kälviällä. Kälviä on pieni sivukylä n. 20 kilometriä merenrannalla sijaitsevasta kulttuurikaupunki Kokkolasta.

Kansanopisto on vapaan sivistystyön oppilaitos, jonka tarkoituksena on järjestää elinikäisen oppimisen periaatteen pohjalta yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta tukevaa koulutusta. Vapaassa sivistystyössä korostuu omaehtoinen oppiminen, yhteisöllisyys ja osallisuus. Jokainen yksilö on ainutlaatuinen ja hän rakentaa omaa yksilöllistä identiteettiään sekä vastuullista toimijuuttaan yhteiskunnassa. Koulutuksessa kaikkia opiskelijoita kohdellaan tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti.

Haluatko lisätietoa Keski-Pohjanmaan kansanopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Keski-Pohjanmaan kansanopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Keski-Pohjanmaan kansanopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Keski-Pohjanmaan koulutuskuntayhtymällä Kpedulla on kolme opetustoiminnan yksikköä; Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja Osuvakoulutus Oy.

» Lue lisää KPEDUsta


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
tanssilinjalainen
28 loka 2014
5/5
Sofia
12 touko 2014
Sponsoroitu