Sivuston käyttötapa: Mobiili

Horstmann diplomiterapeutti (LKL)

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
Noin 8 kuukautta
suomi
Syksyllä
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Kälviä
Kansanopistot

Horstmann diplomiterapeutti (LKL)

Horstmann-tekniikka on kehoterapiamuoto, jonka avulla lisätään lihasten ja nivelten joustavuutta. Terapian avulla saavutetaan parempi kehon asento. Horstmann-terapian avulla voi helpottaa mm hartioiden ja alaselän kipuja. Tunne-elämän tasolla voi tekniikka auttaa vanhojen kuvioiden murtamisessa ja uusien myönteisten ajatusratojen luomisessa.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena siten että jokaiseen koulutusosioon liittyy itsenäisiä tehtäviä ja Horstmann tekniikan käytännön harjoittelua. Koulutuksen aikana on mahdollisuus opintojen henkilökohtaiseen ohjaukseen. Lähijaksot toteutetaan Keski-Pohjanmaan kansanopistolla (Opitontie 1, 68300 Kälviä). 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Hakulomakkeen ja hakuohjeet löydät Keski-Pohjanmaan kansanopiston kotisivuilta.

Koulutus on tarkoitettu kehohoitopalveluja tarjoaville henkilöille, sekä kaikille kehoterapiosta kiinnostuneille.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

2250 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Horstmann diplomiterapeutti (LKL)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Horstmann diplomiterapeutti (LKL) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: