Sivuston käyttötapa: Mobiili

Pääsykoevalmennukset

Kauhajoen opisto
Yhteenveto
4 kuukautta
   
Kauhajoki
Kansanopistot

Pääsykoevalmennukset

Pääsykoevalmennukset

Pääsykoevalmennukset

Kauhajoen opistossa pääsykoevalmennusta on saatavilla seuraaville aloille:

  • Poliisikoulu
  • Pelastusala
  • Liikunta-ala
  • Terveysala

Kun haluat kehittää itseäsi, tai olet hakeutumassa poliisikouluun, pelastus-, liikunta- tai terveysalalle, tämä neljän kuukauden vaihtoehto on silloin oikea sinulle.

Monipuolisista ainevalinnoista saat erittäin hyvin valmiuksia erilaisiin ammattiopintoihin. Opiskelua on mahdollista myös jatkaa opiston Hierojakoulussa, jolloin suuri osa teoriaopinnoista on jo suoritettu.

Koulutus keskittyy monipuolisesti poliisi- ja pelastusalojen koulutukseen, sekä valmennus- liikunta-, ja terveys-, fysioterapia- ja hieronta-aloihin tutustumiseen. Koulutuksen laajuus on noin 500 h.

Koulutuksen sisältö

Kurssi koostuu lähiopetuksesta, opiskelijan omatoimisesta opiskelusta sekä harjoittelusta, ja omatoimisen harjoittelun etenemisen valvonnasta.

Lähiopetuksen aikana opiskelijaa kehitetään pääsykokeiden eri osa-alueiden vaatimusten mukaisesti. Lähiopetuksen aikana opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opetussuunnitelma omatoimista harjoittelua varten. Henkilökohtainen opetussuunnitelma tehdään jokaisen osa-alueen opettajan toimesta yhdessä oppilaan kanssa. Liikunnan opettaja vastaa opiskelijan omatoimisen harjoittelun suunnitelmasta, äidinkielen opettaja äidinkielen osa-alueesta jne.

Omatoimisen harjoittelun aikana opiskelija jatkaa harjoittelua kotioloissaan. Harjoittelua toteutetaan opistolla lähiopetuksen aikana saaduilla harjoittelusuunnitelmilla – ja ohjeilla. Opiskelijan harjoittelun etenemistä valvotaan esimerkiksi etänä, jolloin opiskelijalla on opiston valinnan mukainen yhteydenpitokanava opettajiin. Yhteydenpitokanavalla opiskelija voi pyytää tukea, ja opettajat voivat arvioida harjoittelun (esimerkiksi liikunnan osalta) tuloksellisuutta.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Vuoden 2020 alusta Kauhajoen opisto tarjoaa oppilailleen ilmaisen asumisen opiston asuntolassa. Maksuton majoitus sisältää asumisen kahden hengen huoneessa, lisämaksusta on myös yhden hengen huoneita saatavana rajoitetusti. Opiskeluoikeus opistossa sisältää asumisoikeuden opintojesi ajan. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pääsykoevalmennukset? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta, ilmainen asuntola-asuminen ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
kauhajoenopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Pääsykoevalmennukset täytä seuraavat tiedot: