Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
   
Kauhajoki
Kansanopistot
Kuvataidelinja

Kuvataide

Opiskelu Kauhajoen opistossa on hyvin käytännönläheistä ja yksilölliseen opetussuunnitelmaan perustuvaa. Opiskelijaa valmennetaan myös henkisesti kuvataidekentän kohtaamiseen ja hänellä on opiskelun päätyttyä hyvä kokonaiskäsitys siitä, millainen kuvataidemaailma on ja kuinka se toimii. Klassiset perustekniikat tulevat tutuiksi, mutta oman kuvataiteellisen ajattelun kehittyminen on silti tärkein tavoite.

Kuvataideopinnot

Kuvataiteessa tehdään erilaisia teoksia piirtäen, maalaten, grafiikan keinoin, veistäen, valokuvaamalla ja uudempia keinoja kokeillen. Ja mikä parasta, saat aina myös henkilökohtaista ohjausta ja palautetta töistäsi.

Opintojen aikana harjoitellaan yhdessä eri oppilaitosten pääsykokeisiin liittyvien ennakkotehtävien tekoa. Luonnollisesti omat ennakkotehtävänsä jokainen tekee itse, mutta oma tuttu raati auttaa sinua kehittymään myös itsearvioinnissa.

Opintojen aikana opiskellaan myös taiteen perusteoriaa mm. materiaaleista, väriopista ja sommittelusta sekä opimme soveltamaan niitä omassa työskentelyssä. Opiskelija tutustuu taidehistoriaan ja nykytaiteeseen lyhyinä katsauksina. Lisäksi tutustutaan lyhyesti graafiseen suunnitteluun ja taiteen uusiin suuntauksiin.

Valinnaisiksi oppiaineiksi voit valita erilaisia lyhytkursseja tai vaikkapa approbatur-arvosanan suorittamisen avoimessa yliopistossa Kauhajoella. Opiskelu pienessä ryhmässä on tiivistä ja eteenpäin vievää.

Hakeminen

Linjalle haetaan opiskelemaan koulun kotisivulta löytyvällä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Vuoden 2020 alusta Kauhajoen opisto tarjoaa oppilailleen ilmaisen asumisen opiston asuntolassa. Maksuton majoitus sisältää asumisen kahden hengen huoneessa, lisämaksusta on myös yhden hengen huoneita saatavana rajoitetusti. Opiskeluoikeus opistossa sisältää asumisoikeuden opintojesi ajan. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuvataide? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta, ilmainen asuntola-asuminen ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
kauhajoenopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kuvataide täytä seuraavat tiedot: