Sivuston käyttötapa: Mobiili

International Academy

Kauhajoen opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kauhajoki
Kansanopistot
International Academy maahanmuuttajille

International Academy

In english below

Kauhajoen opistossa järjestettävässä maahanmuuttajakoulutuksessa opiskellaan kotouttamisopintoja, joiden avulla opiskelijat ymmärtävät paremmin suhdettaan suomen kieleen ja kulttuuriin sekä omaan kotikulttuuriinsa. Opiskelijoilta ei vaadita suomen kielen osaamista kurssin alkaessa. Opintoihin kuuluu opinto-ohjausta ja kaikkien opiskelijoiden kanssa tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma. Kauhajoen opistolla järjestetään erilaisia tapahtumia ja iltaohjelmaa, joiden avulla eri kulttuurien välinen vuorovaikutus helpottuu.

Opintolinjan tarkoituksena on, että opiskelijat pärjäävät arkielämän tilanteissa suomen kielen taidollaan ja oppivat suomalaista kulttuuria ja toimintatapoja. Uudet ystävät ja paikallisiin tutustuminen ja sopivan jatko-opiskelupaikan löytyminen ovat opintojen yksi tärkeimmistä tavoitteista. 

In English

Now you can take part in a great opportunity to work in a good atmosphere with studies that help you to understand better your relationship with Finland, its language and culture.

Migrants who require a wide range of studies on how to settle down in Finland, as well as wanting to work on understand your relationship with Finland. In order to become a student you need residence permit in Finland. Earlier Finnish language studies are not required.

Students will receive individual student counselling. The student will write with the supervisor a personal study plan, which will be monitored. If you like, you may also live at the institute and be a part of community life which will also help you to engage with the Finnish students. The community hosts a variety of events and evening entertainment, which is activated by the interaction between different cultures.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutuksen kohderyhmänä ovat maahanmuuttajat, jotka tarvitsevat monipuolisia kotouttamisopintoja sekä haluavat työstää suhdettaan Suomeen sekä kotimaahansa. Tullessaan opiskelijaksi opiskelijan ei tarvitse osata suomen kieltä. Linjalle haetaan opiskelemaan koulun kotisivulta löytyvällä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta. 

Täysihoitohinta sisältää opetuksen, asumisen opiston asuntolassa ja ruokailut (sis. aamiainen, lounas, päivällinen) koulupäivinä.

Opiskelijoiden on mahdollista hakea Kauhajoen opistolta koko lukukauden tai lukuvuoden kattavaa opintostipendiä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta International Academy? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Kauhajoen opisto yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
kauhajoenopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta International Academy täytä seuraavat tiedot: