Kanneljärven Opisto

Kanneljärven Opisto – joustavaa opiskelua, sinulle räätälöitynä

Kanneljärven Opistolla jokainen opiskelija kohdataan yksilönä. Opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet vaikuttavat opintojen kulkuun sekä sisältöön. Aina ei voi ennakoida, milloin tarve tai halu kouluttautua iskee. Siksi lähes kaikkiin koulutuksiin Kanneljärven Opistossa on jatkuva haku!

Kanneljärven Opisto on Lohjalla Hormajärven rannalla toimiva sitoutumaton kansanopisto. Se järjestää nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan ammatillista peruskoulutusta, vapaan sivistystyön koulutusta, aikuisten perusopetusta ja perusopetuksen lisäopetusta (kymppiluokka). Kuvataidelinja valmentaa sisäänpääsyyn muun muassa muotoilun, valokuvauksen ja muiden visuaalisten alojen oppilaitoksiin. Maahanmuuttajille on oma kotoutumislinja.

Kanneljärven Opisto perustettiin nimellä Uudenkirkon Kansanopisto vuonna 1894 Karjalankannaksella Kanneljärven kylässä.

Haluatko lisätietoa Kanneljärven Opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Kanneljärven Opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Kanneljärven Opistolle yhteydenottopyyntöja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Avoimen yliopiston kuvataiteen opinnot Lohja
Kuvataidelinja Lohja
Lyhytkurssit Lohja
Maahanmuuttajakoulutukset Lohja
TUVA -koulutus Lohja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kanneljärven Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Kanneljärven Opisto

Karstuntie 537
08450 Lohja

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 5 arviointiin

Maria Junes

Opiskelin kuvataiteen perusopinnot 25op Kanneljärven opistossa 2021-2022 Suoritan parhaillaan 2022-2023 kuvataiteen aineopintoja (35op) samassa opinahjossa. Huippunopeus ja paneutuminen! Lämmin suositus!

JJJ

Opisto oli mulle kun koti. Siellähän me asuttiinkin kolme vuotta. Koulutus antoi mulle tosi paljon. Erilaisia oppimistapoja oli paljon ja nuoriso-ohjaajana opitaan tekemisen kautta. Ei pelkästään lukemisen. Opiston ympäristö mahdollistaa paljon. Opettaja ei ole pelkkä auktoriteetti vaan myös ystävä, joka auttaa eteenpäin vaikeissakin asioissa. J...

Näytä kokonaan
Pictor

Opettajista jokainen toi opiskeluuni paljon uutta tietoa ja työkaluja taitojeni kehittämiseen. Teoreettiset aineet Taiteellinen ajattelu ja Estetiika olivat myös tärkeitä. Kesällä moni talvella opetettu tuli yllättäen vastaan ja tajusin, että nyt aivoni sen/ne on prosessoinnut valmiiksi. Jatkaisin mielelläni vastaavia opintoja samassa opinahj...

Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Kanneljärven Opisto täytä seuraavat tiedot: