Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suuntana kasvatusala –linja

Kainuun opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
   
Monimuotokoulutus
Mieslahti
Kansanopistot

Suuntana kasvatusala –linja

Suuntana kasvatusala

Suuntana kasvatusala –linja

Aiotko kasvatusalalle, luokanopettajaksi, lastentarhanopettajaksi tai aineenopettajaksi? Kiinnostaako sinua lasten ja nuorten ohjaaminen esim. liikunnanohjaajana tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajana? Oletko yrittänyt päästä opiskelemaan kyseisiä aloja, mutta et ole vielä onnistunut saamaan opiskelupaikkaa? Tai aiotko kouluttautua kokonaan uudelle alalle? Suuntana kasvatusala -koulutus on tarkoitettu juuri sinulle!

Koulutuksen sisältö

Koulutukseen sisältyy runsaasti käytännön harjoitteluja koulussa, päiväkodissa ja maahanmuuttajanuorten kanssa. Teoriaopinnoissa saat monipuolista tietoa lasten ja nuorten kasvusta ja kehityksestä sekä erilaisista oppijoista. Yleisopetuksen lisäksi pääset perehtymään maahanmuuttajalasten ja – nuorten oppimiseen ja opetukseen.

Koulutuksen aikana sinun on mahdollisuus suorittaa kasvatustieteen perusopintoja tai niiden osia, joita voit hyödyntää yliopisto-opinnoissasi. Lukuvuoden kestävien opintojen jälkeen sinulla on laaja käsitys tämän päivän opettajuudesta ja hyvät valmiudet selviytyä kyseisten alojen pääsykokeista.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Kainuun opiston omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suuntana kasvatusala –linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kainuun opisto

Kainuun opisto

Kainuun opisto

Opiskele, majoitu, ruokaile, vietä perhejuhlia ja viihdy upean kainuulaisen luonnon keskellä. Kainuun Opisto on kaikille avoin ja monien mahdollisuuksien kansanopisto, joka sijaitsee kainuulaisen luonnon ja kulttuurin keskellä Paltamon Mieslahdessa. Opiston tarina alkaa yli 100 vuoden takaa. Silmiä ja sisintä rauhoittavat näkymät...


Lue lisää oppilaitoksesta Kainuun opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kainuun opisto

Tahvintie 4
88380 Mieslahti

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Suuntana kasvatusala –linja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: