Kainuun opisto

Kainuun opisto

Opiskele, majoitu, ruokaile, vietä perhejuhlia ja viihdy upean kainuulaisen luonnon keskellä. Kainuun Opisto on kaikille avoin ja monien mahdollisuuksien kansanopisto, joka sijaitsee kainuulaisen luonnon ja kulttuurin keskellä Paltamon Mieslahdessa. Opiston tarina alkaa yli 100 vuoden takaa.

Silmiä ja sisintä rauhoittavat näkymät Oulujärvelle ja sinisille vaaroille tekevät opistosta viihtyisän ja rauhallisen kokous-, koulutus- ja juhlapaikan. Kainuun Opiston majoitustilat sopivat erinomaisesti sinulle, joka harrastat laskettelua ja talviurheilua Vuokatissa tai Ukkohallassa, moottorikelkkailet ja retkeilet Kainuun luontoreiteillä, veneilet ja purjehdit Oulujärvellä tai vierailet sukulaisten luona.

Haluatko lisätietoa Kainuun opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Kainuun opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Kainuun opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Poliisikoulun pääsykokeisiin valmentava linja Mieslahti
Suuntana sosiaali-, terveys- ja kasvatusala –linja Mieslahti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kainuun opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Kainuun opisto

Tahvintie 4
88380 Mieslahti

 Näytä puhelinnumero
www.kainuunopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Emmi
(5)

Koulutuksen kuvaus oli selitetty selkeesti ja sitä oli helppo ymmärtää olisin kinnostunut suorittamaan Musiikkipedakokin tai Musiikinmaisteritutkinnon

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Kainuun opisto täytä seuraavat tiedot: