Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja opetustyön koulutus

Jyväskylän kristillinen opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Viimeinen hakuaika: 25.5.2016 0:00:00
Syksyllä
   
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Kasvatus- ja opetustyön koulutus

Kasvatusalan linja

Kasvatusalan koulutus

Jyväskylän kristillisen opiston kasvatuksen ja opetuksen vuoden kestävässä koulutusohjelmassa on mahdollisuus parantaa jatko-opintomahdollisuuksia, oppia alan teoriaa sekä saada kokemuksia alan työstä käytännössä. Kansanopistovuosi on hyödyllinen tapa viettää välivuotta ja opiskella yliopisto-opintoja VAKAVA-kokeeseen valmentautuen. 

Jyväskylän kristillisessä opistossa suoritetut opinnot on mahdollista hyväksilukea tulevissa jatko-opinnoissa. Opiskelijat voivat suorittaa esimerkiksi kasvatustieteen perusopinnot kansanopistovuotensa aikana. Opiskelu tapahtuu mukavassa porukassa lähellä Jyväskylän keskustaa, jossa palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Kasvatusalan koulutuksen käyneet ovat päässeet jatkoon pääsyskokeissa hyvin prosentein.

Koulutusten sisältöjen yhdistely tai eri laajuisten kokonaisuuksien opiskelu on myös mahdollista. Kysy lisää, räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Hakeminen

Hakeminen verkkohakulomakkeella opiston kotisivuilla. Kysy vapaita opiskelupaikkoja myös hakuajan jälkeen.

Valintahaastattelu.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu, asuminen ja ruokailu rahoitetaan opintomaksuilla. Opintomaksujen suuruus vaihtelee opintojen luonteesta riippuen täysin ilmaisesta kokonaan itse maksettavaan. Opistolla asuminen ja ruokailujen määrä vaikuttavat myös maksujen suuruuteen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja opetustyön koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän kristillinen opisto Facebookissa

Jyväskylän kristillinen opisto

Jyväskylän kristillinen opisto

» Jyväskylän kristillinen opisto somessa

Jyväskylän kristillinen opisto sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Oppilaitos on täynnä iloa, eloa ja älyä! Opisto on sekä kansanopisto että nuorten ja aikuisopiskelijoiden ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain noin neljäsataa opiskelijaa. Osa opiskelijoista asuu viikot opiston viihtyisässä asuntolassa. Koulutuksiin haetaan suoraan...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän kristillinen opisto

Sulkulantie 28
40520 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.jko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja opetustyön koulutus täytä seuraavat tiedot: