Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yhteiskunta ja historia-opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Yhteiskunta ja historia-opintolinja

yhteiskunta ja historia

Yhteiskunta ja historia –opintolinja

Kiinnostaako sinua yhteiskunnan tutkiminen? Haluatko ymmärtää paremmin yhteiskunnallisia ilmiöitä? Yhteiskunnan & historian opintolinjalla perehdyt siihen, miten yhteiskunta toimii ja miten kansalainen voi vaikuttaa. Teoria linkittyy käytäntöön; opintovuoden aikana tehdään vierailuja yhteiskunnan keskeisiin instituutioihin, seurataan politiikan tapahtumia ja tavataan poliittisia toimijoita.

Opintojen tavoitteet

HEOn Yhteiskunta & historia linjalla suoritetaan yliopisto-opintoja Turun ja Helsingin avoimista yliopistoista. Opinnot voi myöhemmin liittää osaksi yliopistotutkintoa ainakin yhteiskunta- ja valtiotieteellisissä tiedekunnissa. HEO-lukuvuoden aikana suoritetuilla opinnoilla on myös mahdollista hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen yliopiston väylän kautta.

Opintojen sisältö

Yhteiskunta & historia opintolinjan lukuvuoteen sisältyy kahden yliopistoaineen perusopinnot: 

  • Valtio-oppi 
  • Poliittinen historia

Valtio-opin ja Polittisen historian perusopinnot suoritetaan Turun yliopiston opintovaatimusten mukaisesti. Lisäksi lukuvuoden aikana on mahdollisuus suorittaa Helsingin yliopiston kieliopintoja (ruotsi, englanti) ja yliopistollisen kirjoittamisen kurssi.

Opiskelutavat ovat monipuolisia: luentoja, aineistotehtäviä, ryhmätöitä, verkkokursseja ja projekteja. Opettaja antaa palautetta edistymisestä sekä tukee oppimista. Opiskelu HEOssa on tavoitteellista, muttei tiukkapipoista.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu HEOssa on päätoimista. Opiskelijoilla on oikeus hakea Kelan opintotukea ja opintotuen asumislisää. Lukuvuoden hinta on 3480 € (sis. 150 €:n kirjautumismaksun). Voidaan maksaa myös erissä.

  • Kirjautumismaksu 150 euroa, joka peritään aina opintojen alkaessa.
  • Maksuerät 1-7 (syyskuusta maaliskuuhun), á 435 €.
  • Maksuerä 8 (huhtikuu) 285 €.
  • Toukokuussa ei maksuerää.

Hintaan sisältyy kaikki maksut ja palvelut sekä yksi lämmin ateria arkipäivisin opiston ravintolassa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yhteiskunta ja historia-opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yhteiskunta ja historia-opintolinja täytä seuraavat tiedot: