Sivuston käyttötapa: Mobiili

Viestinnän ja politiikan opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 vuosi
17.8.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Kansanopistot
Viestinnän ja politiikan opintolinja

Viestinnän ja politiikan opintolinja

Aloita viestinnän ja politiikan opiskelu HEO-kansanopistossa!

Kiinnostavako sinua viestintä ja yhteiskunnalliset ilmiöt? Viestinnän ja politiikan opintolinjalla perehdyt viestinnän ja poliittisen elämän tutkimukseen. Poliittiset kulttuurit ja kansalaisvaikuttamisen mahdollisuudet tulevat tutuiksi. Vertaamme poliittisia järjestelmiä ja selvitämme muutoksiin johtaneita syitä eri näkökulmista ja käytännön toimintana. Tarkastelemme myös ajankohtaisia aiheita ja tulkintojen merkitystä. 

Lukuvuosi HEOssa tarjoaa upean mahdollisuuden suorittaa avoimen yliopiston opintoja. Loppukeväällä tutustumme yliopistojen yhteiskuntatieteellisten / valtiotieteellisten tiedekuntien valintamenettelyihin. Keväällä on mahdollisuus työharjoitteluun. Opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa hakemaan Kelan opintotukea. Viestinnän ja politiikan opinnot ovat pääosin päiväopiskelua. Opetus on arkipäivisin.

Opintojen tavoitteet

HEOn viestinnän ja politiikan linjalla suoritetaan Helsingin avoimen yliopiston yliopisto-opintoja. Opinnot voi myöhemmin liittää osaksi yliopistotutkintoa ainakin yhteiskunta- ja valtiotieteellisissä tiedekunnissa. HEO-lukuvuoden aikana suoritetuilla opinnoilla on myös mahdollista hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen yliopiston väylän kautta.

Opintojen sisältö

Viestintä ja politiikka -opintolinjan lukuvuoteen sisältyy kahdet perusopinnot: 

  • Viestintä 25 op
  • Politiikka ja organisaatiot 25 op

Viestinnän sekä politiikan ja organisaatioiden perusopinnot suoritetaan Helsingin yliopiston opintovaatimusten mukaisesti.

Viestintä ja politiikkalinjalla opiskellaan arkipäivisin päiväsaikaan. Osa yliopistoluennoista voidaan järjestää iltaisin. Opiskelutavat ovat monipuolisia: luentoja, aineistotehtäviä, ryhmätöitä, verkkokursseja ja projekteja. Opettaja antaa palautetta edistymisestä sekä tukee oppimista. Opiskelu HEOssa on tavoitteellista, muttei tiukkapipoista.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu HEOssa on päätoimista. Opiskelijoilla on oikeus hakea Kelan opintotukea ja opintotuen asumislisää.
Lukuvuoden hinta on 3495 € (sis. 157 €:n kirjautumismaksun). 
Voidaan maksaa myös erissä:

  • Kirjautumismaksu 157 euroa, joka peritään kun opiskelupaikka vastaanotetaan. Kirjautumismaksua ei palauteta, vaikka opiskelija myöhemmin peruisi opiskelupaikan.
  • Maksuerät 1-7 (syyskuusta maaliskuuhun), á 436 €.
  • Maksuerä 8 (huhtikuu) 286 €.
  • Toukokuussa ei maksuerää.

Hintaan sisältyy kaikki maksut ja palvelut. 

Opiskeluun sisältyy yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä opiston ravintolassa. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestinnän ja politiikan opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Viestinnän ja politiikan opintolinja täytä seuraavat tiedot: