Kansanopistot

Graafinen suunnittelu

HEO Kansanopisto, paikassa Helsinki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Graafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelun linja

Kiinnostaako graafinen suunnittelu? Haluatko oppia hallitsemaan visuaalisen viestinnän perusteita? HEOn Graafisen suunnittelun opiskelun tavoitteena on oppia hallitsemaan graafisen suunnittelun perusteet ja hyödyntämään kuvallisen ilmaisun lainalaisuuksia. 

Opintojen tavoitteet

Graafisen suunnittelun opintojen tavoitteena on visuaalisen viestinnän perusteiden hallinta. Se tarkoittaa erilaisten julkaisujen kuten julisteiden, mainosten, pakkausten, nettisivustojen ja -​palveluiden sekä aikakauslehtien graafisen suunnittelun ja toteutuksen perusteiden osaamista. Opetus tukee sekä omaehtoista taiteellista ilmaisua että tilaustyönä tehtävää asiakaspalvelua. Lukuvuoden aikana opiskelijat tutustuvat myös oman osaamisensa tuotteistamiseen ja portfolion koostamiseen. Opinnoissa suoriutumisen edellytyksenä on vähintään peruskoulutason oppimäärä suoritettuna.

Opintojen sisältö ja toteutus

HEOn Graafisen suunnittelun opinnoissa opiskelijat käyvät läpi koko graafisen suunnittelun työprosessin ideoinnista julkaisuvalmiin aineiston tuottamiseen. Opetusmenetelmä on käytännönläheinen. Työpajatyyppinen tekemällä oppiminen ja palautekeskustelut tukevat uusien asioiden oppimista.

Graafisen suunnittelun opinnot keskittyvät kolmeen pääteemaan: työprosessi, tekniikka ja ilmaisu suunnittelutyössä. Teknisten ohjelmien (Adobe Creative Cloud) opetus on integroitu työprosessin opetukseen. Opetuksessa on käytössä opiston tietokoneet, mutta halutessaan opiskelija voi käyttää myös omaa konetta.

Keskitymme opinnoissa graafisen suunnitelijan asiakastyöhön ja tuemme opiskelijan oman tekijyyden löytymistä ja kehittymistä.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Aikataulu

Lukuvuosi 2023-2024 alkaa 17.8.2023 ja päättyy 29.5.2024.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja suoraan oppilaitoksesta

Opiskelumaksu voidaan maksaa myös erissä. Kirjautumismaksu peritään opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä ennen opintojen aloittamista.

Opiskeluun sisältyy yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala ja lounas.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Graafinen suunnittelu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.