Näyttelijäntyön jatko-opinnot

Helsingin teatteriakatemia
Yhteenveto
9 kuukautta
Opintotukikelpoinen
   
Helsinki
Kansanopistot
Kaksi naamiota mustalla taustalla

Näyttelijäntyön jatko-opinnot

Näyttelijäntyön jatko-opinnot syventävät näyttelijän taitoa ja antavat lisäpontta työlle teatterialalla. Opinnot tarjoavat intensiivisen, superhauskan ja kannustavassa ilmapiirissä tapahtuvan vuoden teatterin ja näyttelijäntyön saloihin. 

Opintojen sisältö

Näyttelijäntyön jatko-opinnot koostuvat neljästä lukuvuosimoduulista, joiden aikana syvennetään tietoutta ja osaamista muun muassa seuraavista aiheista: teatterin tyylilajit ja dramaturgia, teatterin yleistieteet, kehonhallinta, näyttämötaistelu, äänenkäyttö ja -huolto, tanssi, liike ja roolityö. Lisäksi jatkolinjalla satsataan oman luovuuden herättelemiseen, paineettomaan materiaalin tuottamiseen sekä käsikirjoituksen että dramaturgian luomisprosessiin.

Hakeminen

Hakuaika syyskuussa aloittavalle näyttelijäntyön jatkolinjalle on keväällä ja mahdollinen täydennyshaku elokuussa. Hakijat toimittavat linjalle hakemuksen, jonka perusteella heidät kutsutaan soveltuvuushaastatteluun. 

Tutkinto / todistus

Opiskelija saa suorituksestaan todistuksen, jossa määritellään opintojen
sisältö, laajuus ja opiskelijan suoritukset

Kustannukset

Koulutuksen hinta vaihtelee 3950-4100 € ja sen voi maksaa 1-4 erässä. Maksuaikataulu vaikuttaa koulutuksen kokonaismaksuun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näyttelijäntyön jatko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin teatteriakatemia

Helsingin teatteriakatemia tarjoaa korkealaatuista teatterialan koulutusta peruskoulun päättäneille, näyttelijäntyöstä tai näyttelijäntaiteesta kiinnostuneille. Näyttelijäntyön perusopintojen linja valmentaa opiskelijaa teatterialalle tai teatterialan opintoihin. Koulutus antaa tulevaisuutta varten kullanarvoisia vuorovaikutus-,  kulttuuri- ja esiintymistaitoja. Vuoden mittaiset jatko-opinnot syventävät näitä taitoja ja antavat lisää pontta työlle...


Lue lisää oppilaitoksesta Helsingin teatteriakatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Helsingin teatteriakatemia

Sturenkatu 27
00510 Helsinki


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Näyttelijäntyön jatko-opinnot täytä seuraavat tiedot: