Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteen lyhyt opintolinja

Etelä-Pohjanmaan Opisto
Yhteenveto
4 kuukautta
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Ilmajoki
Kansanopistot
Lääketiede, lyhyt

Lääketieteen lyhyt opintolinja

Lääketieteen lyhyellä opintolinjalla opiskellaan lukion fysiikan, kemian ja biologian kurssit. Linja on tarkoitettu erityisesti niille, joilla on jo kohtalaisen hyvät tiedot lukion fysiikassa, kemiassa ja biologiassa.

Linjalla on mahdollisuus valmistautua kevään ylioppilastutkinnon kokeisiin ja harjoitella Abitin käyttöä. Halutessaan opiskelija voi tehdä fysiikan, kemian, matematiikan ja/tai biologian preliminäärikokeen ennen ylioppilaskirjoituksia. Etelä-Pohjanmaan Opisto järjestää erikseen lyhyen valmennuksen äidinkielen ylioppilaskokeeseen.

Erityisenä painotuspisteenä linjalla on fysiikan ja kemian laskurutiinin kehittäminen. Biologian kurssit kerrataan lukion opettajan ja lääkärien opettaessa.

Linjalla Opiskeluun kuuluu neljä harjoituspääsykoetta kevätlukukaudella. Lääketieteen opintolinjalla opiskelet yhdessä muiden kanssa kohti samaa tavoitetta. Hyvä yhteishenki ja tasokas opetus tekevät opiskeluvuodestasi onnistuneen!

Opiskelupaikka Etelä-Pohjanmaan Opistossa ei muuta asemaasi korkeakouluhaun ensikertalaiskiintiössä. Etelä-Pohjanmaan Opistossa voit siis turvallisesti kokeilla omaa alaasi menettämättä ensimmäistä kertaa korkeakouluun hakevan etua. Opinnot oikeuttavat myös Kelan opintotukeen. Etelä-Pohjanmaan Opisto on toisen asteen oppilaitos, joten korkeakouluopintojen opintotukikuukaudet säilyvät. EPO:ssa suorittamasi opinnot nopeuttavat valmistumistasi.

Opintojen sisältö

  • Lukion fysiikan kurssit
  • Lukion kemian kurssit
  • Lukion biologian kurssit
  • Harjoituspääsykokeet (4 kpl)
  • Sähköisen yo-kokeen ohjelmien harjoittelu
  • Äidinkielen yo-valmennus
  • Sähly ja kehonhuolto
  • Lisäksi valittavanasi on laaja valikoima muita opintoja sekä avoimen yliopiston opintojaopiston tarjonnasta

Hakeminen

Hakuaika 18.2.–31.7.2020. Lisähaku vapaille opiskelupaikoille 1.8.2020 alkaen.

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on lukion tai muun vastaavan koulutuksen suorittaminen. Hakemuksen liitteenä tulee olla ylioppilastodistus ja lukion päättötodistus tai viimeinen lukion jaksotodistus. Liitteeksi käyvät myös vastaavat todistukset muista oppilaitoksista.

Haku koulutukseen tapahtuu oppilaitoksen nettisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopisto, lääketieteen lyhyt opintolinja

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteen lyhyt opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opistolta vauhtia jatko-opintoihin! Etelä-Pohjanmaan Opiston opintolinjoilta voit hakea vauhtia yliopisto- tai AMK-opintoihin ja kehittää samalla opiskelutaitojasi. Voit aloittaa korkeakouluopinnot heti lukion jälkeen ilman pääsykokeita ja sisällyttää opistolla suorittamiasi tutkinnon osia myöhemmin korkeakoulututkintoon. Opiskelun kautta saat edellytyksiä pääsykokeisiin, jatko-opintoihin ja työelämään....


Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Pohjanmaan Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opistontie 111
60800 Ilmajoki

 Näytä puhelinnumero
www.epopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lääketieteen lyhyt opintolinja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: