Suuntana poliisiala

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 lukukausi
Kansanopistot
Jyväskylä

Alkavat koulutukset
Jyväskylä
21.8.2023

Jyväskylä
4.1.2024
Opiskelijat opiskelevat yhdessä

Suuntana poliisiala

Onko unelmanasi päästä poliisiksi? Kaipaatko vertaistukea, valmennusta ja henkilökohtaista tukea poliisialan valintakokeisiin? Vai haluaisitko kenties kokeilla, onko poliisiala sinun juttusi? Poliisiammattikorkeakouluun voi olla haastavaa päästä ja me Alkio-opistolla haluaa auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Alkio-opiston puolen vuoden mittaisella (yksi lukukausi) Suuntana poliisiala -opintolinjalla valmentaudut tehokkaasti poliisialan valintakokeeseen. Linja toteutetaan kahdesti lukuvuodessa, joten voit valintasi mukaan suorittaa linjan opinnot syys- tai kevätlukukauden aikana. Opinnoissa keskitytään valintakokeessa arvioitavien taitojen kehittämiseen vaaditulle tasolle kaikilla kokeen osa-alueilla aineistopohjaisesta kirjoittamisesta fyysiseen testiin sekä soveltuvuuden arviointiin.

Lukukauden aikana saat lisäeväitä valintakokeisiin, selkeytät mielikuvaasi poliisialasta ja saat sitä kautta työkaluja alanvalintaan liittyviin pohdintoihin. Opintoihin kuuluu kansanopiston omia poliisialalle valmentavia kursseja, minkä lisäksi voit halutessasi valita opintolautasellesi myös muita opintoja Alkio-opiston laajasta opintotarjonnasta.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja opiskelijat valitaan hakemusten perusteella. Pääsykokeita ei ole.

Opiskelun voi aloittaa joko elokuussa tai tammikuussa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suuntana poliisiala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Suuntana poliisiala täytä seuraavat tiedot: