Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maahanmuuttajien korkeakouluun valmentavat opinnot

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 lukukausi
suomi
Syyslukukausi
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot

Maahanmuuttajien korkeakouluun valmentavat opinnot

Maahanmuuttajien korkeakouluun valmentavat opinnot

Maahanmuuttajien korkeakouluun valmentavat opinnot ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka suunnittelevat opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Samalla parannetaan suomen kielen taitoa. Linjalle otetaan 15 maahanmuuttajataustaista 18-29-vuotiasta opiskelijaa.

Opintojen sisältö

Maahanmuuttajien korkeakouluun valmentavat opinnot keskittyvät pääsykokeisiin valmistautumiseen. Opinnoissa kehitetään opiskelijoiden korkeakouluvalmiuksia ja parannetaan suomen kielen taitoa. Keskeisenä teemana on myös lukion oppimäärän läpikäyminen. Valmentavien opintojen lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus valita myös muita opiston linjojen kursseja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa maahanmuuttajien korkeakouluun valmentavista opinnoista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Alkio-opisto on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Maahanmuuttajien korkeakouluun valmentavien opintojen opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Lisäksi vaatimuksena on:

  • Olet 18-29-vuotias maahanmuuttaja
  • Olet käynyt lukion tai ammattikoulun Suomessa tai ulkomailla
  • Ymmärrät suomea sujuvasti: pystyt seuraamaan suomenkielistä oppituntia ja lukemaan lyhyitä tekstejä suomeksi
  • Sinulla on vähintään A-oleskelulupa

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Koulutus on ilmainen 18–29-vuotiaille. Myös yli 29-vuotiaat voivat hakea opiskelupaikkaa, mutta heidän täytyy maksaa koulutus itse tai hakea opintoseteliä, joka kattaa opintomaksut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajien korkeakouluun valmentavat opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maahanmuuttajien korkeakouluun valmentavat opinnot täytä seuraavat tiedot: