Luova ilmaisutaito

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
Elokuussa
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot
Mies ja nainen

Luova ilmaisutaito

Luova ilmaisutaito -opintolinjalla sinulla on aikaa kokeilla omia luovia rajojasi ja keskittyä siihen, mikä on tärkeää. Kenties haluat testailla, mikä ala kiinnostaa sinua, ehkä haaveilet taidealalle hakeutumisesta tai haluat edistää omaa luovaa projektiasi. Keskitymme sanataiteeseen, kuvataiteeseen ja “kehon taiteeseen”, mutta voit opinnoissasi painottaa tiettyä ilmaisutaidon osa-aluetta. Otan huomioon sinun ja koko ryhmän toiveet. Teemme luovasta vuodesta antoisan ja ikimuistoisen.

Lukuvuoden/-kauden aikana saat laadukasta opetusta ja ohjausta, kehityt oman sisäisen maailman ja ulkoisen todellisuuden kuvaamisessa ja selkiytät omia tavoitteitasi. Sinua tuetaan myös valintakokeisiin valmentautumisessa.

Opiskelu- ja opetusmenetelmät

Ilmaisutaito on ihmisen kokonaisvaltainen voimavara. Alkio-opistossa tehdään monipuolisiasanallisia, kuvallisia ja kehollisia harjoituksia.. Elämykselliset tehtävät inspiroivat luomaan ja keskustelemaan omista ja muiden töistä.

Luova ilmaisutaito -opintolinjalla keskeistä on erilaisten ilmaisumuotojen harjoittaminen ja niiden innoittamanaomien luovien ideoiden toteuttaminen. Esimerkiksi luovan kirjoittamisen kautta voi syntyä ideoita sarjakuvaan tai maalaaminen voi inspiroida tarinan kirjoittamiseen. Improvisaatio voi virittää koko ryhmän pienoisnäytelmäkäsikirjoituksen tekoon ja tanssiharjoitus runovideon kuvaamiseen. Ilmaisutaito on myös oman, persoonallisen äänen ja kädenjäljen löytämistä. Käsityksesi esimerkiksi kirjoittamisesta avartuu ja taitosi monipuolistuvat. Luovan vuoden aikana tutustut syvemmin omaan luovaan minääsi. 

Voit sisällyttää opintoihin avoimen yliopiston kirjallisuuden tai draamapedagogiikan perusopintoja sekä tieteellisen kirjoittamisen ja puheviestinnän opintoja. Avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta voit valita työelämäviestintää ja kulttuurituottamista. Lisäksi voit opiskella myös kieliä ja osallistua kiinnostaville opintoretkille. Alkiolla sinulla on mahdollisuus saadavalmennusta eri oppilaitosten valintakokeisiin.

Hakeminen

Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu.Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luova ilmaisutaito? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Luova ilmaisutaito täytä seuraavat tiedot: