Näyttelijäntyön jatkolinja

Suomen Teatteriopisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
   
Tampere
Kansanopistot

Näyttelijäntyön jatkolinja

Näyttelijäntyön jatkolinjalle voivat hakea kaikki ne oppilaat, jotka ovat opiskelleet päätoimisesti yhden vuoden näyttelijäntyötä jossakin oppilaitoksessa.

Opetus perustuu näyttelijäntyön perusvalmiuksien ylläpitämiseen ja uuden oppimiseen.

Opintojen sisältö ja toteutus

Näyttelijäntyön peruslinjan oppeja syvennetään oppitunneilla sekä valmistamalla 2-3 opinnäytetyötä: satunäytelmä, komedia, nykydraama/klassikko. Näyttelijäntyön jatkolinjan aiemmat opinnäytetyöt löytyvät historia-sivulta.

Opettajina ja esitysten ohjaajina toimivat alan kokeneet ammattilaiset.

Hakeminen

Suomen Teatteriopistoon voi hakea kaksi kertaa vuoden aikana täyttämällä hakukaavakkeen. Koulutukseen haetaan Suomen Teatteriopiston kotisivujen kautta. 

Pääsyvaatimusten perusteena on, että hakija on täyttänyt ennen opintojen alkamista 16 vuotta, ja että hän on suorittanut oppivelvollisuutensa. Näyttelijäntyön peruslinjalle otetaan joka syksy enintään 36 oppilasta, jatkolinjalle ja musiikkiteatteripainotteiselle linjalle 10-16 oppilasta. Hakijoita on vuodesta riippuen noin 100-150.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista.

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lukuvuosimaksun voi suorittaa useammassa erässä. Oppilasmaksu on sitova. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta.

Näyttelijäntyön perus- ja jatkolinjalla sekä
musiikkiteatteripainotteisella linjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen.

Suomen Teatteriopiston lukuvuosimaksu ei sisällä asuntoa eikä ruokailua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näyttelijäntyön jatkolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Teatteriopisto

Suomen Teatteriopisto

Tampereen Komediateatterin yhteyteen perustettu Suomen Teatteriopisto on yksityinen opisto, joka järjestää ammattiin ohjaavaa koulutusta kolmella koulutuslinjalla. Yli 20 vuoden kokemuksella oppilaitos tarjoaa opiskelijoilleen monipuolista ja laadukasta opetusta näyttelijäntyössä. Suomen Teatteriopistossa jokaista oppiainetta opettaa juuri sen alan ammattilainen. Suomen Teatteriopistossa luodaan kontakteja työelämään...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Teatteriopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Teatteriopisto

Lapintie 3 a
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.suomenteatteriopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Näyttelijäntyön jatkolinja täytä seuraavat tiedot: