Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mediamusiikin ja digitaalisen audiotuotannon linja

AhlmanEdu
Yhteenveto
1 lukuvuosi
9.8.2022
   
Lähiopetus
Tampere
Kansanopistot

Video

Mediamusiikin ja digitaalisen audiotuotannon linja

UUTTA: Opiskele mediamusiikin ja audiotuotannon linjalla Tampereella!

Mediamusiikin ja audiotuotannon linja perehdyttää opiskelijan digitaalisen musiikki- ja audiotuotannon moniin ulottuvuuksiin. Opit perusteet erilaisista työkaluista ja ammatillisista toimenkuvista, sekä syvennät olemassa olevaa osaamistasi. Uusi opintolinja luo jo pitkään toimineen musiikkilinjan rinnalle mediapainotteisemman suuntautumisvaihtoehdon.

Opintojen sisältö

Saat tarttumapinnan äänituotantoon sekä teknisestä,että taiteellisesta näkökulmasta. Linjan opinnot sisältävät monipuolisesti erilaisia käytännönaudioprojekteja, esimerkiksi radiomainosten tekemistä, soundtrack-säveltämistä, äänimaisemateoksia ja peliaudiota.

Osa opinnoista on yhteisiä musiikkilinjan kanssa (esimerkiksi ns. musiikin hahmoaineet, instrumenttitaidot ja bändiopetus), osa taas alakohtaisia erikoistumisopintoja. Monitaiteinen työskentely-ympäristö mahdollistaa yhteistyöprojektit niin musiikki- kuin peliohjelmointilinjankin kanssa sekä valinnaisia yrittäjyysopintoja. Opinnot antavat myös erinomaisen pohjan jatkaa media- ja musiikkialan ammatillisessa koulutuksessa.

Linjalle hakevalta edellytetään motivaation lisäksi kokemusta musisoinnista ja musiikin tekemisestä. Oma tietokone ja DAW-ohjelmisto on hyvä olla olemassa, jotta projektien työstäminen onnistuu sujuvasti.

Hakeminen

Haku tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella suoraan oppilaitokseen.

Pääsyvaatimuksena on 18 vuoden ikä.

Kustannukset

Keskimääräiset opiskelukustannukset/viikko (ma-pe):

Opetus 110 €/vko (sis. lounas)

Opetus + majoitus 155 €/vko (sis. aamupala, lounas, päivällinen)
Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa maanantaista sunnuntaihin.

Voimme tarjota muutamia yhden hengen huoneita, joiden lisämaksu on 30 €/viikko.

Lukuvuonna 2022-2023 on 38 opintoviikkoa. Opintojen ajalle voi hakeaopintotukeaja joissain tapauksissaaikuiskoulutustukeatai työttömyysetuutta.

Materiaalimaksut
Musiikkilinjan ja Mediamusiikin ja digitaalisen audiotuotannon linjan materiaalimaksu 50 €/lukuvuosi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mediamusiikin ja digitaalisen audiotuotannon linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

AhlmanEdu

AhlmanEdu

AhlmanEdu tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja -valmennusta, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. AhlmanEdun vision mukaisesti oppilaitoksen tavoitteenaan on rakentaa AhlmanEdusta luovuuden, rohkeuden, taidon ja yrittäjyyden osaamispuisto. AhlmanEdu valmentaa ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja...


Lue lisää oppilaitoksesta AhlmanEdu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

AhlmanEdu

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Mediamusiikin ja digitaalisen audiotuotannon linja täytä seuraavat tiedot: