Sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutiskirjeet

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi tarjoaa mielenkiintoisia koulutusuutisia opiskeluvalintaansa harkitseville! Studentumin kansanopistoja käsittelevä uutiskirje sisältää tietoa opintolinjoista, kansanopisto-opinnoista sekä haussa olevista linjoista.

Uutiskirje sisältää uutta ja ajankohtaista tietoa, kuten muun muassa vinkkejä uusista koulutuksista, koulutusarvosteluja sekä ammattien esittelyjä.

» Uutiskirjeen tilaajaksi

Kesä 2017

Lähde kansanopistoon ja skippaa välivuosi
Kansanopistoissa starttaa koko lukuvuoden kestävät opintolinjat, jotka tarjoavat mielenkiintoisia vaihtoehtoja opinnoista kiinnostuneille. Lukuvuoden aikana voit valmistautua pääsykokeisiin, hankkia kavereita sekä saada unohtumattomia kokemuksia.

Kansanopistot ovat erinomainen vaihtoehto jatko-opintoja ajatellen!

» Lue lisää!

Kesä 2016

Lunasta itsellesi paikka kansanopistossa ja vietä kesäsi huoletta
Mietitkö vielä mitä tekisit syksyllä välivuoden sijaan? Lähde opiskelemaan kansanopistolinjalle ja vietä ikimuistoinen lukuvuosi. Linjavaihtoehdot ovat hyvin monipuolisia ja voit samalla valmistautua esimerkiksi pääsykokeisiin.

Lukuvuoden aikana voit hankkia lisäpisteitä tulevia pääsykokeita varten ja samalla saada uusia kavereita!

» Lue lisää!

Kesä 2015

Vietä kansanopistossa hauska välivuosi!
Jäikö opiskelupaikka saamatta, etkä haluaisi olla vain tyhjän panttina kotona? Kansanopistot ovat oiva tilaisuus parantaa jatko-opintomahdollisuuksiasi ja samalla pitää hauskaa.

Vuoden 2015 kansanopistokirjeestämme löydät viimeisimmät vinkit kansanopistoihin hakeutumisesta ja sinua kiinnostavista linjoista.

» Lue lisää!

Kesä 2014

Hanki potkua jatko-opintoihin kansanopistosta!
Kansanopisto on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi lukio-opintojen jälkeen tai silloin, jos olet vielä epävarma omasta koulutusalastasi. Kansanopistoissa voit tutustua ammattialoihin, oppia uutta ja valmistautua jatko-opintoihin.

Suurin osa kansanopistojen järjestämistä koulutuksista on vuoden mittaisia vapaan sivistystyön opintolinjoja. Uutiskirjeestämme löydät viimeiset vinkit!

» Lue lisää!

Kesä 2013

Tiesithän, että kansanopisto on oiva vaihtoehto välivuodelle? Kansanopistossa voit esimerkiksi prepata tietojasi tuleviin pääsykokeisiin, korottaa peruskoulun arvosanoja, suorittaa lukio-opintoja, opiskella ammattitutkinnon sekä kartuttaa kielitaitoasi.

Lisäksi syksystä 2013 lähtien toisen asteen koulutukseen hakeva saa kuusi lisäpistettä kansanopiston pitkän linjan ja kymppiluokan opinnoista.

» Lue lisää!