Näyttää 1-18 koulutusta 18 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-18 koulutusta 18 tuloksesta

Liikunta / Urheilu -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

LiikuntaLiikunta ja urheilu ovat laajoja aihealueita opiskelumaailmassa ja mahdollisia koulutussuuntauksia löytyy lukuisia. Kaikille koulutuksille yhteistä on vaatimus mielenkiinnosta liikuntaa ja terveydenhuoltoa kohtaan.

Liikunta- ja urheilukoulutuksia kansanopistossa

Kansanopistoissa voit opiskella ammatillisen koulutuksen linjoilla, joista valtaosa tarjoaa opintoja vapaa-ajan toiminnan ja liikunnan ohjaamiseen. Kansanopistoissa voit opiskella esimerkiksi nuoriso-ohjaajan, erä-oppaan tai hierojan ammatteihin.

Liikunta- ja urheilukoulutuksia yliopistossa tai korkeakoulussa

Yliopistossa voit liikunnan ja urheilun alalla opiskella mm. liikuntalääketiedettä, liikuntapedagogiikkaa, fysioterapiaa, liikunnan yhteiskuntatieteitä tai tanssinopettajan maisteriohjelmaan. Lue huolellisesti erti tutkintojen vaatimukset. Esimerkiksi fysioterapiasta kiinnostunut voi hakeutua fysioterapian pääaineopintoihin tai terveystieteiden opettajan opintoihin - pääsyvaatimuksena opintoihin on fysioterapeutin tai lääkintävoimistelijan tutkinto.

Liikunta- ja urheilukoulutus yliopistoissa ja korkeakouluissa>>

Liikunta- ja urheilukoulutuksia ammattikorkeakoulussa

Jos haluat opiskella liikuntaan liittyvän koulutuksen ammattikorkeakoulussa, voit esimerkiksi suorittaa 3,5 vuotta kestävän liikunnan ja vapaa-ajan koulutusohjelman. Opintoihin kuuluu mm. monipuolista liikuntaosaamista, liikunnanohjausta eri ryhmille, kieli- ja viestintäopintoja, ihmisen terveyden ja toimintakyvyn opetusta sekä yhteiskuntaopintoja ja yrittäjyyttä. Opintojen loppuvaiheessa voi erikoistua esim. valmennukseen, soveltavaan ja erityisliikuntaan, terveysliikuntaan tai luonto- ja elämysliikuntaan.

Liikunta- ja urheilukoulutus ammattikorkeakouluissa>>

Liikunnan ja urheilun ammatilliset koulutukset

Sinulle joka haluat opiskella esimerkiksi liikuntaneuvojaksi tai valmentajaksi, voi ammatillinen koulutus olla erinomainen vaihtoehto. Ammatillisessa peruskoulutuksessa tarjotaan lisäksi mm. nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen perustutkinto sekä tanssialan perustutkinto. Kuntoutuksen ja liikunnan alalla järjestetään myös erikoisammattitutkintoja.

Liikunta- ja urheilukoulutus ammattikouluissa>>

UrheiluOpiskele liikuntaa ja urheilua ulkomailla

Yleinen tapa ulkomailla opiskeluun on opiskelijavaihto. Vaihtoon voi päästä opiskelijavaihto-ohjelmien kautta tai hankkimalla vaihto-opiskelupaikkansa itse. Suomalaiset oppilaitokset osallistuvat moniin erilaisiin vaihto-ohjelmiin, joiden lisäksi niillä saattaa olla omia vaihtosopimuksia.Jos olet kiinnostunut suorittamaan koko liikunta-alan tutkintosi ulkomailla, kannattaa sinun ottaa yhteyttä suoraan kiinnostuksesi kohteena olevaan kouluun saadaksesi kaikki tarvittavat tiedot.

Vertaile koulutuksia